USD: EUR:
... в Запорожье
Меморандум про співробітництво і шкільні екопроекти: головні новини четверга в Запоріжжі

Меморандум про співробітництво і шкільні екопроекти: головні новини четверга в Запоріжжі

«Перший Запорізький» підготував огляд найголовніших новин четверга, 22 серпня

У Запоріжжі призначили нового голову Дніпровського району. До призначення Віталій Змієнко, як керівник інспекції з благоустрою, відповідав, зокрема, за ліквідацію стихійних місць торгівлі та сміттєзвалищ, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші в місті, ліквідацію незаконної парковки і т.п.

Запорізький депутат «забув» задекларувати 460 тисяч від продажу майна. Правооохоронці встановили,  що депутат на підставі договору купівлі продажу майна отримав дохід у сумі 464,6 тисяч гривен та у порушення вимог частини 2 статті 52 Закону України «Про запобігання корупції» не повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни у майновому стані.

Запоріжжя – велике промислове місто, в якому питаннями захисту навколишнього середовища займаються не тільки місцева влада і громадські активісти. Безліч цікавих екологічних ініціатив сьогодні реалізують діти – учні запорізьких шкіл і тематичних секцій. Детальніше про це – в матеріалі «Першого Запорізького».

21 серпня Кабінет міністрів погодив запропоновану президентом Володимиром Зеленським кандидатуру на посаду голови Запорізької облдержадміністрацій. Ним може стати бізнесмен, власник Рівненського домобудівного комбінату Віталій Турінок.

Вчора, 22 серпня, в запорізькій мерії відбулася нарада за підсумками реалізації заходів, передбачених Меморандумом про спільні дії в сфері покращення довкілля. З 2016 року після підписання Меморандуму були виконані 50 з 55 зобов’язань, які взяли на себе запорізькі промислові підприємства. Завдяки цьому вдалося зменшити кількість викидів у атмосферу на 1600 тонн на рік. Це показники промислового заводу середнього рівня.

В Оріхівському районі дівчині прострелили голову: поліція розповіла подробиці

Читайте також: Запоріжці зможуть безкоштовно дістатися з Правого берегу до міста за допомогою річкового транспорту

0