USD: EUR:
... в Запорожье
Мешканка Мелітополя разом із свекром коригували ракетні удари по позиціях ЗСУ у Запоріжжі, - ФОТО, ВІДЕО

Мешканка Мелітополя разом із свекром коригували ракетні удари по позиціях ЗСУ у Запоріжжі, - ФОТО, ВІДЕО

Жінка прийняла пропозицію генштабу росії про співробітництво і добровільно зливала інформацію ворогові, яку для неї збирав свекор із Запоріжжя.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької обласної прокуратури.

Мешканці Мелітополя вже повідомили підозру у держзраді. Її спільника вже затримано правоохоронцями, наразі обвинувальний акт щодо нього за аналогічною кваліфікацією направлено до суду.

Перебуваючи в окупованому Мелітополі, місцева мешканка вирішила по своїй волі працювати з окупантами. Для виконання завдань ворога вона залучила свого свекра із Запоріжжя. Він збирав інформацію про дислокацію та переміщення особового складу, бойової техніки ЗСУ у Запоріжжі та передмісті, а зрадниця все це передавала рашистам.

Чоловік підозрюваної входить до складу окупаційного угруповання росії і бере безпосередню участь у бойових діях проти підрозділів ЗСУ на південному фронті.

У разі успішного виконання завдань агресори обіцяли мешканці Мелітополя керівну «посаду» в окупаційній адміністрації, а її чоловіка – перевести з передового у тил угруповань росії.

Нагадаємо, у Запоріжжі створили військову комендатуру. Першочергове завдання утвореної структури – упорядкування виїзду на тимчасово окуповану територію. Очолив її комендант Максим Перегінець. Комендатура знаходиться за адресою вул. Оріхівське шосе, 36.

Читайте також:

У Запорізькій області окупанти зруйнували спортивний комплекс у Гуляйполі: обстріляно шість мирних населених пунктів, – ФОТО

Під Донецьком загинув мешканець Кугушумської громади Артем Комягін

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0