USD: EUR:
... в Запорожье
Мелітопольських підприємців оштрафували за сміттєву купу

Мелітопольських підприємців оштрафували за сміттєву купу

Сьогодні члени адміністративної комісї проголосували за призначення мінімального штрафу представникам ТМ “Ласунка” у Мелітополі.

Минулого місяця мелітопольські комунальники виявили велику купу сміття, яку залишили біля баків представники всеукраїнської торгівельної марки.

Представник розповів, як сміття виявився в недозволеному місці, пише РІА Мелітополь.

— Ми найняли машину, щоб вивезти сміття на звалище. Водій сказав, що для цього потрібен талон. Я про це не знав. Це було в суботу, о 15:00. Виникло питання – що робити? Спалити не можна. І він запропонував виставити ці коробки на майданчик. Це сміття було в коробках. Загальна вага – 60 кг. У неділю сміття ніхто не вивіз. Люди без певного місця проживання ці коробки розірвали, здали на макулатуру. Після того, як нам повідомили, ми найняли машину, я поїхав і своїми руками зібрав ці наклейки і відвіз все-таки на смітник. Заплатили 11 грн 57 копійок, – пояснив ситуацію представник ТМ «Ласунка».

На питання начальника відділу благоустрою та екології про наявність договору про вивезення сміття, керівник підприємства відповів, що про необхідність його укладення не знав. Чиновник провів роз’яснювальну роботу та радив звернутися в організації, які на цьому спеціалізуються.

У підсумку, члени комісії проголосували за призначення мінімального штрафу – 850 грн.

Читайте також: Мешканець Запоріжжя разом з сином зробив оригінальну годівницю для птахів, — ВІДЕО

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

0