USD: EUR:
... в Запорожье
Мелітополь став хабом для загиблих окупантів і знищеної техніки рф, – Федоров

Мелітополь став хабом для загиблих окупантів і знищеної техніки рф, – Федоров

Спочатку росіяни перетворили Мелітополь на логістичний центр для перекидання військових і озброєння на фронт. Тепер місто стало хабом для 200-их рашистів і знищеної техніки.

Про це та наслідки ліквідації окупантів на Запорізькому напрямку розповів в телеефірі міський голова Мелітополя Іван Федоров.

“Морг Мелітополя переповнений тілами окупантів. У місті поширюють рекламу похоронного бюро з відправки 200-их на росію”, – розповів мер.

За його словами, у селі Велика Білозерка під морг переобладнали захоплену школу, а екскаватор місцевої агрофірми використовують для риття ворожих братських могил. 

Крім того, через Камиш-Зорю із Токмака на Волноваху залізницею відправили вагони-рефрижератори, заповнені 200-ми росіянами. 

“У Михайлівці налякані орки спілкуються між собою в магазинах, що їх відправлять на забій у Василівку. А в Токмаку реанімація вже забита тяжко пораненими росвійськовими”, – зазначив Федоров.

За його інформацією, після вибухів у Мелітополі з 7 на 8 січня окупанти 10 січня вивозили лафети згорілої військової техніки в бік Криму. По дорозі до півострова зробили цвинтар такої техніки.

У Запорізькій області ворог зазнає великі втрати: за тиждень окупанти облаштували ще три шпиталі


Читайте також:

Росіяни укріплюються і готуються до оборони: ситуація на фронті на Запорізькому напрямку

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0