USD: EUR:
... в Запорожье
Шістьох людей поранено, зруйновано будинки, магазин і кабінет стоматолога: ворог обстріляв ракетами Гуляйполе, - ФОТО

Шістьох людей поранено, зруйновано будинки, магазин і кабінет стоматолога: ворог обстріляв ракетами Гуляйполе, - ФОТО

Військовослужбовці російської армії продовжують знищувати будинки мешканців Гуляйполя та місцеву громадянську інфраструктуру.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької обласної військової адміністрації.

Внаслідок збройної атаки Гуляйполя травмовано шістьох людей. До органів поліції надійшло сім повідомлень про наслідки артилерійського обстрілу.

Так, з 4 на 5 червня ворог потрапив по багатоповерхівках та приватних будинках гуляйпільців. Від ракетних попадань у багатьох приміщеннях сталося спалах, вибуховою хвилею винесло вікна та двері. Також у людей пошкоджено гаражні приміщення та інші господарські будівлі.

Окрім житла громадян, російські загарбники обстріляли та інші об’єкти місцевої інфраструктури. Пошкоджено місцевий стоматологічний кабінет та продовольчий магазин. Приміщення залишилися з зруйнованими дахами, розбитими стінами та вибитими вікнами.

Раніше ми повідомляли, що внаслідок ворожих артилерійських обстрілів Орєхова та села Преображенка загинули двоє чоловіків. Окрім цього одна жінка та четверо чоловіків отримали поранення різного ступеня тяжкості. Також значні пошкодження отримали чотири будинки, і ще було зруйновано одинадцять будинків та три гаражі.

Читайте також:

Враги усилили свои подразделения в районе Васильевки: какая сейчас ситуация на фронте

В Запорожской области наши бойцы сбили российский штурмовик стоимостью 11 млн долларов, – ВИДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0