USD: EUR:
... в Запорожье
Лоукустер Sky Up майже на сім годин затримав рейс з Барселони до Запоріжжя і переплутав пасажирів двох міст

Лоукустер Sky Up майже на сім годин затримав рейс з Барселони до Запоріжжя і переплутав пасажирів двох міст

Про неприємну ситуацію розповіла запоріжанка Аліна Сірик, яка летіла рейсом «Барселона-Запоріжжя» від компанії Sky Up Airlines.

Рейс повинен був відправлятися 22 червня о 10:15 але авіакомпанія ще вночі стала надсилати листи про затримку рейсу. Спочатку пасажирів повідомили про те, що рейс затримується на годину, пізніше на дві години, а після сьомої години затримки ніхто не зміг чітко пояснити розгубленим пасажирам, що відбувається і коли вони нарешті злетять.

– Ніхто нічого не пояснював, телефон не брали, який вказаний на сайті. Ми в літаку, але найвеселіше – вони (компанія) переплутали пасажирів двох літаків Київ і Запоріжжя … і почали нас катати цілу годину по посадковій смузі. Потім дозаправка паливом, потім міняємо багаж, потім ще щось, – поскаржилася Аліна Сірик в мережі Facebook.

Цю ж ситуацію описує ще одна пасажирка багатостраждального рейсу Наталя Стан. Дівчина розповіла, що після кількох годин затримки рейси переплутали місцями.

– Тих, хто летить в Запоріжжі посадили на літак до Києва і навпаки. Перед посадкою в літак квитки ніхто не перевіряв. В результаті пасажири нашого літака зрозуміли, що летять до Києва після оголошення про це стюартом перед самим зльотом. Киянам було веселіше, хтось з них не витримав і викликав поліцію. Потім був довгий обмін валізами (багаж теж повантажили не в той літак), катання нас по смузі, дозаправка літаків, – поділилася Наталя.

У прес-службі SkyUp Airlines відзначають, що рейс був затриманий через пізнє прибуття літака.

Раніше рейс цієї ж авіакомпанії Барселона – Харків не вилетів вчасно через несправність системи внутрішнього зв’язку між кабіною пілотів і бортпровідників.

Нагадаємо, що авіаперевізник SkyUp Airlines менше місяця здійснює вильоти рейсом «Запоріжжя – Барселона».

0