USD: EUR:
... в Запорожье
Ефект присутності і повне занурення: до Дня металурга жителі Запоріжжя зможуть відвідати унікальну виставку «Art of steel»

Ефект присутності і повне занурення: до Дня металурга жителі Запоріжжя зможуть відвідати унікальну виставку «Art of steel»

На каскаді фонтанів «Райдуга» мешканці Запоріжжя до Дня металурга зможуть відвідати унікальну виставку «Art of steel».

Про це повідомляють організатори заходу.

В цьому році в Запоріжжі масштабно відзначать День металурга і гірника. Родзинкою свята стане унікальна виставка «Art of steel», яку жителі і гості міста зможуть відвідати на верхньому майданчику каскаду фонтанів «Веселка» з 16 по 18 липня.

«Art of steel» – це відеоінсталяції процесу виробництва сталі – від видобутку сировини до об’єктів, побудованих зі сталі Метінвесту. Об’ємне відео через проектори транслюється на стіни, забезпечуючи ефект присутності і повне занурення в найефектніші моменти виробництва. Металургійний процес стає мистецтвом. У той же час, це діалог про те, що для молодих людей може стати справою всього життя.

«За допомогою новітніх технологій металургія оживе буквально на очах відвідувачів. Пориньте в яскравий світ металургії та гірничої справи. Подивіться своїми очима, як створюється сталь – міцна, чиста, українська. Неймовірні враження гарантовані», – анонсують організатори.

Виставку зможуть відвідати всі бажаючі, вхід безкоштовний.

Виставка «Art of steel» на верхньому паркінгу каскаду фонтанів «Веселка» триватиме з 10:00 до 17:00 – 16, 17 і 18 липня.

«Живий острів сили»: в Запоріжжі презентували новий туристичний брендинг Хортиці, – ФОТО, ВІДЕО


Читайте також:

На території заповідника «Хортиця» збільшили кількість чергових нарядів поліції, – ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0