USD: EUR:
... в Запорожье
Клімкін знову заговорив про плани Кремля, до яких входить Запоріжжя

Клімкін знову заговорив про плани Кремля, до яких входить Запоріжжя

Екс-міністр закордонних справ Павло Клімкін розповів про загрозу дестабілізації на Півдні України

Колишній глава Міністерства закордонних справ Павло Клімкін в одному зі своїх недавніх інтерв’ю заявив, що на Півдні України, як і раніше під загрозою Кремля знаходяться чотири міста: Одеса, Миколаїв, Херсон та Запоріжжя. Про це повідомляє “Главком”.

Мало того, зі слів екс-міністра, ситуація може загостритися, оскільки “Кремль готується до повногібридного розгойдування ситуації”. Клімкін заявив про наміри Путіна забезпечити коридор, що з’єднує ОРДЛО не лише з Кримом, а й з Придністров’ям.

Також в інтерв’ю Павло Клімкін припустив, що існує загроза спроби Кремля об’єднати Білорусь з проектом «Новоросія».


Читайте також:

«Депресивний видовище»: міністр Милованов побачив зруйноване виробництво на ЗАлКу, — ВІДЕО, ФОТО

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

5

Осведомитель2019-12-22 15:22:15
Европа всё громче начинает требовать от Украины прекратить дешёвый концерт и выполнить требования «нормандской четвёрки». Какие бы пузыри на Украине по этому поводу ни пускали, если там вовремя не окстятся, им будет очень больно. Из нынешнего положения Украине нет выхода ни в одну сторону. Куда ни пойди — повсюду гражданская война и распад. Состояние отсроченной смерти. Нет никаких вариантов спасения. Есть в истории больших и малых империй моменты, когда борьба за сохранение малого куска территории так перенапрягает силы, что империя распадается. Сейчас такой момент наступил на Украине. Она давится Донбассом, ни проглотить, ни выплюнуть который она не может. Похоже, за все мучения и издевательства Донбасс отплатил Украине самой страшной местью — он её просто взорвал и распустил. Украина умоется той кровью, которую она проливала на Донбассе. По сути, Запад предрекает Украине гражданскую войну и распад, если та не выполнит предписания «нормандской четвёрки».
Мимоходом2019-12-15 20:59:32
Он всегда так говорил. Работа у него такая. Правда, теперь его поперли, а он все не уймется. Непонятно, почему его цитируют? Приплатил?
Богдан2019-12-15 19:34:55
чого коментарі такі злі? таблетки на вихідних не видають?
вася2019-12-15 19:22:03
Картавае чучело опять открвло свой вонючий рот
Чугункин2019-12-15 18:51:33
Завезли новый план.....