USD: EUR:
... в Запорожье
Кардигани на осінь-2020: фасони, матеріали і забарвлення

Кардигани на осінь-2020: фасони, матеріали і забарвлення

Кардиган, якої б довжини він не був, повинен бути в гардеробі у кожної модниці. Це універсальна річ для теплих днів міжсезоння, коли для пальто або куртки ще досить висока температура повітря. Але крім практичності і комфорту, кардиган повинен бути ще і модним. Тому ми за допомогою інтернет-порталу з продажу одягу Shafa.ua вирішили розібратися докладніше в найстильніших і актуальних фасонах, матеріалах і кольорах кардиганів на 2020 рік.

Модні фасони і моделі

Почати варто, мабуть, з фасонів і моделей кардиганів, адже це найперше, від чого ми відштовхуємося при виборі та купівлі. Проаналізувавши модні покази іменитих дизайнерів, ми виділили чотири основні тенденції, які помітили у багатьох брендів.

  • Кардигани-максі.

Максі-довжина – справжній хіт 2020 року, і це стосується і суконь, і спідниць, і верхнього одягу. Кардигани-максі теж дуже актуальні, особливо довжиною до щиколотки. Такі кардигани потрібно носити, не застібаючи і не зав’язуючи. Вони відмінно впишуться і в стиль casual (з брюками і джинсами, з короткими шортами і облягаючими сукнями, з кедами, кросівками та сліпонами), і в діловій образ (з класичним костюмом, брюками / спідницею і блузкою, черевиками або туфлями-човниками).

  • Кардигани без рукавів.

Такі моделі можна було б назвати звичайними жилетами, якби не довжина. Довжина до коліна, трохи вище або трохи нижче змушує нас називати їх саме кардиганами. Вони можуть бути виконані схожими на пальто: з щільної тканини, що тримає форму, і з відкладним коміром і кишенями. Залежно від фактури тканини, кардигани-жилети можуть вписатися в різні стилі і образи.

  • Кардигани-пончо.

Пончо – один з найбільш популярних різновидів жіночого верхнього одягу для осені-2020. Основна відмінна риса пончо – відсутність рукавів, вільний крій і проріз для того, щоб надягати його через голову. Сучасні кардигани-пончо можуть бути з розрізом спереду і одягатися на плечі. Але вони обов’язково повинні бути широкими і без рукавів.

  • Кардигани-двійки.

Дуже красиво і органічно виглядають кардигани в комплекті з топом, светром або водолазкою, які надягають під низ. Фактура тканини може бути різною, наприклад, у топа – гладка в’язка, а у кардигану – візерунки з пряжі. Але колір обов’язково повинен бути тон-в-тон, тільки тоді такі кардигани можуть називатися «двійками» або комплектами.

Актуальні матеріали і забарвлення

Обов’язково потрібно розповісти і про матеріали, які використовуються для пошиття кардиганів. Адже це можуть бути не тільки в’язані та трикотажні вироби, а й цікаві моделі з різних інших тканин.

  • Пальтові тканини.

Кардиган з пальтової тканини може називатись пальто. Але якщо тканина тонше, покрій вільніше, немає підкладки і застібок, то це, звичайно ж, кардиган! Твід, фетр, щільні костюмні тканини дозволяють створити кардигани-пальто для ділового стилю. 

  • В’язка і трикотаж.

В’язані кардигани – це справжній хіт сезону. Та й багатьох попередніх сезонів теж. Велика в’язка зігріває в холоду, і такі кардигани можуть замінити навіть теплу куртку. Вони можуть бути різної довжини і фасонів, але в’язка повинна бути великою і об’ємної.

  • Штучне хутро.

Штучне хутро на піку популярності ось уже який сезон поспіль. Сьогодні дизайнери ще більше стурбовані проблемами навколишнього середовища і захистом тварин. А тому кардигани з штучного хутра будуть найпопулярнішими в сезоні осінь-зима-2020. Вони можуть бути самих різних забарвлень і фактур, головне, щоб хутро було штучним.

  • Шкіра.

Шкіряні кардигани багато в чому нагадують куртки або плащі. В цілому ж, подовжені шкіряні кардигани виглядають дуже модно і актуально. Вони також можуть бути без рукавів. Замість натуральної шкіри та замші допускається використання штучних замінників – це диктується тими ж еко-мотивами, якими все так стурбовані сьогодні.
 
Що стосується кольорів, то в моді кардигани глибокого синього кольору, всіх відтінків червоного, сірі і бежеві, шоколадні і кольору camel, гірчичні і жовті, пурпурні. На в’язанні можуть бути присутніми етнічні візерунки та орнаменти, анімалістичні малюнок, а також різна вишивка, нашивки і аплікації – саме такі моделі ми бачили на модних подіумах.

0