USD: EUR:
... в Запорожье
Карантин у Запоріжжі: СБУ закликає не панікувати і повідомляти про провокаторів та маніпуляторів

Карантин у Запоріжжі: СБУ закликає не панікувати і повідомляти про провокаторів та маніпуляторів

Запорізьке управління Служби безпеки України звернулося до містян з офіційною заявою

Управління СБУ в Запорізькій області просить громадян відповідально підійти до виконання вимог та рекомендацій, пов’язаних з введенням карантину щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

Також у відомстві закликають запоріжців не панікувати, зберігати спокій і не поширювати неперевірену перекручену інформацію про епідемситуацію в країні та регіоні.

А в разі виявлення подібних випадків, правоохоронці просять повідомляти про них до СБУ.

“У разі виявлення подібних маніпуляцій та інших спроб дестабілізації суспільної обстановки просимо повідомляти про такі факти представників правоохоронних органів. Це, зокрема, стосується даних щодо: готування до організації масових заворушень; грубого порушення вимог уряду щодо загального карантину; зловживань, пов`язаних із створенням штучного дефіциту медичних засобів індивідуального захисту та ліків, тощо.
У разі виявлення таких фактів просимо невідкладно звертатися на «гарячу лінію» Управління за телефоном (061) 764-46-58“, — повідомили у відомстві.

У своєму зверненні співробітники СБУ нагадали запоріжцям, що порушення громадського порядку і громадської безпеки тягне за собою передбачену законом відповідальність.


Читайте також:

Мер Запоріжжя попередив про притягнення до відповідальності за недотримання карантину

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

3

Валентина2020-06-19 07:03:08
По Рустави2 на остановке по движению в город находится киоск каждую ночь продают пиво на разлив.. Нет покоя собираешься молодец понапиваются,орут,в туалет под окна, в машине включают музыку на всю округу. Не спит весь район полицию вызывали и раз ничего не меняется. Примите меры! И это в карантин!
Сообщаю! Что вы сами создали панику и ажиотаж. СБУ, разбирайтесь!2020-03-18 19:08:00
Сообщаю! Что вы сами создали панику и ажиотаж. СБУ, разбирайтесь!
достало2020-03-18 17:05:38
Проверить "перший запорізький" на синтаксис, графику, фонетику, орфографию, косноязычность.