USD: EUR:
... в Запорожье
Карантин у Запоріжжі: на ринках можна буде торгувати тільки певними товарами (Список)

Карантин у Запоріжжі: на ринках можна буде торгувати тільки певними товарами (Список)

Продовольчим ринкам працювати дозволили, але продавати можна не все.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької міськради.

У Запоріжжі в черговий раз посилили карантинні заходи. Так, тепер заборонили роботу літніх майданчиків кафе, атракціонів і проведення будь-яких масових заходів в парках і скверах.

Крім того, обмежили роботу громадського транспорту. Тепер він курсуватиме тільки вранці – з 6.00 до 9.30 і ввечері – з 16.00 до 20.00.

Пізніше в мерії також додали, що продовольчим ринкам працювати дозволили, але торгувати можна тільки певними видами продукції: продуктами харчування, паливом, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами гігієни та побутовою хімією, засобами зв’язку, друкованими засобами масової інформації, ветеринарними препаратами, кормами , насінням, засобами захисту рослин.

Нагадаємо, Запоріжжя знаходиться в «червоній» зоні, але не дивлячись на це, на минулих вихідних городяни масово відпочивали в «Дубовому гаю», забувши про правила карантину.

Читайте також:

Відомий співак родом із Запоріжжя посів друге місце в популярному шоу «Маска», – ВІДЕО

У Запоріжжі знову перенесли дату завершення опалювального сезону

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

3

Ольга2021-04-13 15:45:19
На бульваре шевченко,16 в жилом доме сделали сауну, целую ночь она работает, машины приезжают и отьезжают, полный гужбан, и все закрывают глаза, рядом полиция
Тетяна2021-04-13 13:31:24
Позакривайте, будь ласка ганделики у Заводському районі, особливо за Апельмоном. Там постійно сидять пьяні товпами на вулиці, чихають, труть носи, маски у кого є грязні на бороді, а у кого зовсім немає. Коли почнуть працювати правоохоронці Заводського району??? Що відбувається? Вони кришують їх чи що? Хто наведе порядок у Заводському районі. Допоможіть!!!!
Ольга2021-04-13 12:17:23
При чому тут Дубовий Гай? На січневий локдаун Буковель працювала в звичайному режимі з ресторанами,кафе,чергами і нічого!? Якось не сходиться!