USD: EUR:
... в Запорожье
Як звичайна вихователька із Запоріжжя почала зніматися в популярних серіалах, — ФОТО, ВІДЕО

Як звичайна вихователька із Запоріжжя почала зніматися в популярних серіалах, — ФОТО, ВІДЕО

Молоду жінку можна побачити не лише в дитячому садку № 172, але й в серіалах “Агенти справедливості”, “Скляна кімната”, “Пес”, а також у багатьох телешоу

Вже скоро на телеекрани країни вийде новий, 5-й сезон серіалу “Пес”. Примітно, що в ньому в одному з епізодів зіграла вихователька запорізького дитячого садка № 172 “Кришталевий” Маша Крижановська.

Як розповіла Маша “Першому Запорізькому”, це далеко не перша її роль у відомих серіалах. До цього вона знімалася в постановочних сценах шоу “Битва екстрасенсів”, “пацанки”, “Говорить Україна”, а також у політичній рекламі.

“З дитинства мені все твердили, що я дуже талановита! Я весь час співала, виступала, й мені це дуже подобалося. Бути під увагою, дарувати свій талант людям — це моє, — ділиться з “Першим Запорізьким” Маша. — Але мрія так і залишалася мрією. Я дуже довго шукала себе. Працюючи вихователем в дитячому саду, допомагаючи відкривати таланти в діток, я знову відкрила себе. Не один захід у дитячому саду не проходить без моєї участі, й завдяки цієй творчості, я вирішила що варто рухатися далі. Я стала дарувати радість не лише дітям, а й дорослим — зайнялася проведенням урочистостей”.

Завдяки своїм акторським талантам, Маша Крижановська стала затребуваною у своїй професії. Але вона вирішила не зупинятися на цьому, поставивши собі за мету — стати актрисою.

Вихователька дитячого садка в Інтернеті знаходила сайти з різними кастингами, куди подавала свої резюме. І перший же кастинг в Києві, куди запросили Машу, обвінчався для дівчини успіхом.

“Мій перший кастинг увінчався успіхом і я зрозуміла, що на правильному шляху. Спочатку свою участь в зйомках я сприймала як хобі. Але усвідомивши, що ролі в масовках не межа можливостей, стала пробувати себе в епізодах. Такі ролі грати складніше, але набагато цікавіше. Граючи свою першу епізодичну роль жінки-тренера в серіалі «Агенти справедливості», відчула не страх, а впевненість в собі”, — говорить Маша.

Після цього Маша Крижановська постійно переглядає кастинги, та як тільки випадає така можливість, мчить до Києва. Нещодавно Маша знялася в епізоді свого улюбленого серіалу “Пес. 5-й сезон”, поспілкувалася, та зробила селфі з головними акторами.

Але на цьому дівчина не збирається зупинятися, і мріє зіграти головну роль в якій-небудь історичній картині.

“На досягнутому зупинятися не збираюся, і вірю, що колись зіграю свою головну роль! Головне вірити в себе, тоді все вийде! “, — впевнена, поки що вихователька дитсадку, Маша Крижановська.


Читайте також:

ICTV анонсував вихід серіалу, знятого в Запоріжжі

0