USD: EUR:
... в Запорожье
Знущання з підлітка в Кушугумі: батьки розповіли нові подробиці тортур, - ВІДЕО

Знущання з підлітка в Кушугумі: батьки розповіли нові подробиці тортур, - ВІДЕО

Мати хлопчика поділилася інформацією, за що саме у поліції відкрили ще одну кримінальну справу за сексуальне насильство. Крім того, вона повідомила, що її сина збиралися в результаті вбити та закопати.

Ці моторошні подробиці розповіли батьки постраждалого 14-річного Єгора у передачі «Один за всіх» на телеканалі «СТБ».

Резонансна пригода сталася 15 січня у Кушугумі Запорізького району. Натовп підлітків влаштував жорстокі тортури своєму однолітку, після яких мати забрала свого сина майже непритомним і його терміново госпіталізували до лікарні. Раніше повідомлялося, що підлітки били хлопця, виводили на вулицю і обливали холодною водою і змушували ковтати недопалки.

Батько та мати постраждалого Єгора розповіли подробиці того страшного дня, і в деталях розповіли, які страшні знущання пережила їхня дитина. За словами батька, Єгора не лише обливали роздягненого на вулиці водою, а й мочилися на нього. Також пізніше у поліції відкрили кримінальну справу за сексуальне насильство, але правоохоронці не розповідали, що саме послужило для відкриття ще однієї справи за цією статтею. Мати у програмі повідомила, що її синові намагалися забити в задній прохід биту.

За словами батьків, коли після знущань їхнього сина кинули на диван, він закричав «Мама». Після чого організатори тортур сказали йому, що його мама не врятує, а вони його вб’ють і закопають.

Також батьки постраждалого хлопчика розповіли, як їхній син опинився в будинку, де з них знущалися, і що вимагали від нього малолітні злочинці.

Раніше ми повідомляли, що один з організаторів тортур два роки проживав у приватному будинку в Кушугумі без батьків, де постійно влаштовував гулянки, приходив до школи з ножем, яким залякував дітей. Другому підозрюваному рідна мати навіть не збирається шукати адвоката, бо не має грошей.

Нагадаємо, у Кушугумі Запорізького району натовп підлітків жорстоко знущався над 14-річним хлопчиком. Об дитину гасили недопалки, змушували їх ковтати, били і обливали холодною водою. Катування тривало, поки його не знайшла мама.

Читайте також:

На Запоріжжі загорілася котельня та гараж з машиною, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

4

Алексей2022-06-24 12:44:19
Подлецы,пусть в тюрьме мозги им вправят.Или сразу оформят к петухам,а эту телку саму по кругу,чтоб поняла как это....вот шкура..!!!!!
Марфа2022-02-08 14:28:57
Я покакала мимо унитаза,от блин,что же делать....
Василь2022-02-07 23:12:49
Не пойму,что в этом плохого,люблю когда меня в попку пальчиком...приятно даже,можно и не только...
Лилиана2022-02-07 12:53:24
Если есть деньги, смогут откупиться. Вот я наворовала 500 000 гривен, открыли уголовное дело № 12015080130005978, "светило" 4-4,5 лет. Но я смогла договориться с нашим начальником областной полиции - Николаем Лушпиенко, и дело мастерски "слили". Коля в этом мастак! Недаром на него самого дважды заводили уголовные дела, но он соскочил. Дай Бог ему здоровья!