USD: EUR:
... в Запорожье
Побиття та погрози: запоріжці за останні кілька тижнів тричі нападали на енергетиків

Побиття та погрози: запоріжці за останні кілька тижнів тричі нападали на енергетиків

Удари по голові, погрози ножем, використання газових балончиків – це останні випадки нападу на електриків, які приїжджають до споживачів усувати проблеми.

Про це повідомляє прес-служба «Запоріжжяобленерго».

Перший епізод було зафіксовано 30 грудня у Запоріжжі за адресою вул. Бєлінського, 121. Електромонтери приїхали на обслуговування трансформаторної підстанції, де на них накинувся хлопець 1990 року народження, який перебував під дією алкоголю чи наркотиків. Йому не сподобалося, де електрики припаркували своє авто, тож він завдав одному з енергетиків кілька ударів у голову.

5 січня на вул. Новокузнецька, 27, на працівників компанії напав п’яний запорожець, який був обурений відсутністю світла. Хуліган загрожував енергетикам ножем, але через свій нетверезий стан не зміг ним скористатися.

Ще один факт нападу зафіксовано 12 січня у селі Володимирівське. Електрики були змушені відключити від світла споживача, яке самовільно приєдналося до мереж ПАТ «Запоріжжяобленерго». У результаті місцевий житель накинувся на електромонтерів із лайкою та погрозами, всіляко перешкоджаючи проведенню робіт. Було викликане вбрання поліції, але й це не зупинило нападника. Вже в присутності він застосував проти працівників енергокомпанії газовий балончик.

За всіма фактами подано заяви до правоохоронних органів.

Нагадаємо, у Кушугумі Запорізького району натовп підлітків жорстоко знущався над 14-річним хлопчиком. Об дитину гасили недопалки, змушували їх ковтати, били і обливали холодною водою. Катування тривало, поки його не знайшла мама.

Читайте також:

У Запоріжжі від батьківської недбалості померла 4-місячна дитина, — ФОТО

Забетонували у підвалі: стали відомі подробиці резонансного вбивства у Запорізькій області

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

Анонист2022-01-18 16:28:17
Они твари монополисты,и не хрена с ними не сделаешь,жалуйся не жалуйся бестолку.
Запорожанка2022-01-18 15:44:44
А кто сейчас трезвый? Я выхожу на улицу,все люди вокруг идут и шатаются,рыгают,и какают посередине дороги,я когда это увидела,от шока чуть бутылку водки не уронила,ужас просто вокруг один, что творится!