USD: EUR:
... в Запорожье
Із НСЖУ виключили трьох журналістів із Запорізької області, які почали співпрацювати з окупантами

Із НСЖУ виключили трьох журналістів із Запорізької області, які почали співпрацювати з окупантами

Усі три журналісти з Мелітополя.

Про це розповіли у Національній спілці журналістів України.

ЗОО НСЖУ виключила з лав Союзу за колабораціонізм трьох журналістів з Мелітополя – Олесю Грусньову, Дениса Дорофєєва та Дмитра Переверзєва.

Також Запорізька облорганізація Національної спілки журналістів публічно засудила бердянського журналіста, екс-головного редактора газети “Місто” та колишнього прес-секретаря міського голови Бердянська Павла Іщука.

Він пішов на службу до російських окупантів і зараз як самопроголошений заступник міського голови відповідає за комунікацію зі ЗМІ та громадськістю.

«Ще в перші дні тимчасової окупації бердянські журналісти, запрошені загарбниками на «співбесіди», дивувалися надто широкій поінформованості ФСБ-шників у деталях життя та професійній діяльності кожного з них. Звідки вона – з’ясувалося досить швидко, коли місту було представлено нового керівника з комунікації», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що на той час Павло Іщук уже не був членом НСЖУ, бо ще на початку року його, згідно зі Статутом творчої спілки, виключили з його лав за втрату зв’язків із організацією.

Раніше ми повідомляли, що у Мелітополі російські окупанти призначили «головою» військово-цивільної адміністрації Запорізької області колишнього народного депутата Євгена Балицького. 8 травня, вперше як «голова» військово-цивільної адміністрації Запорізької області екс-нардеп дав прес-конференцію для «журналістів».

Читайте також:

«Гради», танки, артилерія та міномети: рашисти продовжують обстрілювати населені пункти Запорізької області

Російські окупанти вранці завдали ракетного удару по Запоріжжю: спрацювала система ППО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

4

Очевидец2022-05-11 19:52:10
Сдавайтесь русские свиньи,к июню НАТО и США ликвидируют правительство России в полной мере,сдавайтесь по хорошему,ну вы сами знаете,что будет,ахахах)))
Казак2022-05-11 19:38:58
Русские пидарасы здохните!!!
НИ СЫ!2022-05-11 19:12:04
Работайте братья! Продолжайте освобождать народ от идеологии бандеровских карателей. Za победу!
Анатолий2022-05-11 17:36:46
Наоборот скоро вся эта тн НСЖУ прекратит свое существование так как самопровозглашенная тн окраина просто перестанет существовать