USD: EUR:
... в Запорожье
Запаху газу у Шевченківському районі Запоріжжя: район пошуку звузили, але джерело все ще не знайшли

Запаху газу у Шевченківському районі Запоріжжя: район пошуку звузили, але джерело все ще не знайшли

У запорізькій мерії продовжують пошуки неприємного запаху в Шевченківському районі, схожого на запах побутового газу, який періодично відчувають місцеві жителі.

Про це «Першому Запорозького» повідомив радник міського голови Валерій Еделєв.

Як уже писав «Перший Запорізький», жителі Шевченківського району протягом декількох тижнів періодично скаржилися і продовжують скаржитися на сильний запах побутового газу в повітрі.

На нараді спеціальної комісії в мерії за участю представників «Запоріжгазу», міського департаменту з питань екології, «Міських тепломереж», «Водоканалу», районної адміністрації та ДСНС розглянули різні приблизні варіанти джерела забруднення.

На нараді було прийнято рішення звернутися на великі промислові підприємства, які працюють в Шевченківському районі: «Мотор Січ», «Іскру» і «Абразивний комбінат».

Радник міського голови Валерій Еделєв, під керівництвом якого проходило засідання комісії, розповів, що до сьогодні, на жаль, не було встановлено джерело забруднення повітря. За його словами, всі перераховані вище промислові підприємства вийшли на зв’язок з мерією. Жодне з них не відмовилося від перевірок і підтвердило, що на їх територіях не відбувалося ніяких техногенних пригод, які могли б стати джерелом викидів.

Валерій Еделєв розповів, що зараз пошук джерела неприємного запаху звузився до території в районі вулиці Базової. Зараз там виставили спеціальні пости.

Радник мера ще раз підкреслив, що на даний момент ні в місті, ні в Запорізькій області немає такої пересувної лабораторії, яка могла б точно визначити джерело і склад неприємного запаху. Тому роботи з пошуку джерела тривають.


Читайте також: Запах газу у Шевченківському районі: у запорізькій мерії зібрали екстрену нараду

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

1

Людмила2019-11-26 14:12:05
Развитие сферы туризма.