USD: EUR:
... в Запорожье
Шукали п’ять днів: під Запоріжжям автівка з двома п'яними рибаками затонула у Дніпрі, – ФОТО

Шукали п’ять днів: під Запоріжжям автівка з двома п'яними рибаками затонула у Дніпрі, – ФОТО

Зниклих безвісти чоловіків знайшли в легковику, який витягли з річки Дніпро у Вільнянському районі.

Про це повідомляє пресслужба обласного управління Нацполіції.

Так, 3 жовтня до поліції надійшли заяви від двох жінок про зникнення їхніх чоловіків. Заявниці розповіли, що вранці 29 вересня останні поїхали на рибалку в район Вільнянського району і не повернулись. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за п.1 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Поліцейські встановили, що двоє запоріжців, 58 та 57 років, поїхали рибалити на автомобілі, який належить одному з них. Востаннє чоловіки виходили на зв’язок зі своїм товаришем увечері 29 вересня і повідомили йому, що рибалять. Тоді обидва були напідпитку.

Через декілька днів, 7 жовтня, автомобіль зниклих водолаз знайшов на глибині 2,5 метрів в акваторії Дніпра поблизу селища Орловського Вільнянського району. В ньому вивили тіла розшукуваних чоловіків.

Експертиза встановила, що їх смерть не має насильницького характеру і настала внаслідок нещасного випадку. При проведенні слідчих дій встановлено, що загиблі були заблоковані в автівці, яка на швидкості з’їхала в річку. Через надмірне вживання алкоголюв рибалки не змогли відчинити двері легковика та вчасно вибратись із води. Це коштувало чоловікам життя.

Під Запоріжжям на трасі зіткнулися два легковика Chevrolet: загинули водії та пасажирка, – ФОТО


Читайте також:

У Запоріжжі відправили за ґрати водія, який на Хортиці на смерть збив чотирирічну дівчинку

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0