USD: EUR:
... в Запорожье
Інтернет-кредити в Україні: цікаві факти

Інтернет-кредити в Україні: цікаві факти

Необхідність в кредитах виникла практично з появою самих грошей. З розвитком інформаційних технологій ці фінансові послуги стали доступні і в Мережі. Безпосередньо в Україні вони почали завойовувати популярність з 2010 року, після прийняття закону про пом’якшення умов кредитування в мікрофінансових організаціях.

Банки також позичають в онлайн-режимі, однак через високі вимоги до споживачів вони поступаються МФО за рівнем затребуваності. Давайте розглянемо цікаві факти про такі кредити та вивчимо їх особливості.

Суть інтернет-позики

Отримати гроші в борг за допомогою Всесвітньої павутини можна з будь-якої точки країни. Кошти надходять на рахунок клієнта після проходження ним реєстрації на сайті фінустанови та верифікації банківської карти.  Ця процедура досить проста і займає найчастіше не більше 30 хвилин.

Кожен користувач може взяти кредит через інтернет, якщо відповідає наступним вимогам:

  • є громадянином України та зареєстрований на її території;
  • має паспорт, ІПН і банківську карту;
  • досягнув повноліття.

Банки надають кредити здебільшого діючим клієнтам, у яких кришталево чиста кредитна історія. МФО ж пропонують послуги практично кожному, хто звернеться, незалежно від соціального статусу, рівня доходів і рейтингу в базі УБКІ.

Цікаві факти про онлайн-кредити в Україні

У нашій країні кредитування в Мережі досі викликає неоднозначні думки. Багато людей вважають за краще брати в борг готівкою в банках або оформляти кредитки. Водночас з’явилася і велика кількість прихильників онлайн-сервісів, які регулярно ними користуються.

Інтернет-позики мають низку переваг:

  • швидкість — отримати гроші можна за 15 хвилин;
  • зручність — оформлення можливе в будь-якому місці, де є Мережа;
  • безпека — користувач відразу бачить суму, яку потрібно погасити в кінці терміну.

Мікрофінансові компанії, на відміну від банків, фінансують клієнтів на короткий період — 7-30 днів. Однак при необхідності термін договору можна продовжити. Завдяки цьому споживачі мають можливість уникнути прострочень і не зіпсують свою кредитну історію.

Згідно з дослідженнями компетентних організацій, в Україні онлайн-позики вибирають найчастіше молоді несімейні люди у віці від 24 до 35 років. Вкрай рідко їх використовують пенсіонери, які схильні не довіряти сучасним технологіям.

Чоловіки, як правило, обирають кредиторів в залежності від популярності. А жінки більше звертають увагу на швидкість, простоту обслуговування та рівень процентної ставки.

Також експерти відзначають, що в банках існує негласний список небажаних клієнтів: журналісти, юристи, судді та колишні банківські працівники. МФО ж працюють практично з усіма категоріями позичальників і орієнтовані на їхні потреби.

Експрес кредит онлайн — це можливість оперативно вирішити поточні фінансові питання без бюрократичної тяганини, з мінімальними ризиками та на кращих умовах!

1

Пупс2019-11-11 14:21:51
почём опиум для народа ...(С)