USD: EUR:
... в Запорожье
Інформація про звільнення 95% поліцейського складу у Токмаку не відповідає дійсності, — ГУНП

Інформація про звільнення 95% поліцейського складу у Токмаку не відповідає дійсності, — ГУНП

Поліція спростувала заяву народної депутатки, яка повідомила про звільнення 95% поліцейських одного з райвідділків в Запорізькій області.

Пресслужба ГУНП області на сайті заявила про те, що дійсно працівники правоохоронних органів заявили про невдоволення станом матеріально-технічного забезпечення та рівнем оплати за понаднормове несення служби.

“В ході спільного обговорення проблемних питань було вирішено через профспілкову організацію направити колективне звернення від поліцейських до депутатського корпусу, Кабінету Міністрів України, міністру МВС та Президенту України щодо покращення матеріально-технічного забезпечення працівників ОВС”, – сказано на сайті ГУНП.

На теперішній час працівники підрозділу поліції несуть службу в штатному режимі, а жодного рапорту щодо звільнення до апарату ГУНП в Запорізькій області не надходило.

“Інформація щодо масового надання рапортів на звільнення поліцейськими відділу № 3 Пологівського районного відділу поліції – не відповідає дійсності. Навіть більше, ми фіксуємо штучне та планомірне просування неправдивої інформації з метою дискредитації службової діяльності поліцейських підрозділу, а також обласної поліції в цілому”, – пишуть представники поліції.

Нагадаємо, що раніше народна депутатка Юлія Яцик заявила про те, що у райвідділі Запорізької області 95% поліцейських написали рапорти про звільнення.


Читайте також:

У Мелітополі в день перед Новим роком поліцейські двічі приїжджали, аби заспокоїти домашнього тирана

У Запорізькій області у ДТП зіткнулися легковик та мотоцикл: постраждав чоловік

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0