USD: EUR:
... в Запорожье
В.о. мера міста розповів подробиці ранкового ракетного удару по Запоріжжю

В.о. мера міста розповів подробиці ранкового ракетного удару по Запоріжжю

АКТУАЛЬНО: У зв’язку зі складною ситуацією та необхідністю перебування в укриттях із слабким інтернетом, читайте оперативні новини сайту в нашому телеграм-каналі: https://t.me/onenews_zp.

Сьогодні, близько 9 години ранку, російські війська знову вдарили по Запоріжжю ракетою.

Про це повідомив в.о. мера Запоріжжя, секретар міської ради Анатолій Куртєв.

«За попередньою інформацією, у результаті повітряної атаки ушкодження різного ступеня отримали 12 будівель, розташованих у приватному секторі, та постраждали п’ятеро людей. Одна дитина з легкими травмами та дві жінки з легкими пораненнями вже отримують медичну допомогу у наших лікарнях. Двоє чоловіків від госпіталізації відмовились. Їх оглянули працівники швидкої допомоги. На щастя, жодна людина не загинула», – розповів Куртєв.

Зараз на місці обстрілу оперативно працюють комунальні служби міста, правоохоронці, медики та рятувальники ДСНС. А ми у міській раді вже опрацьовуємо питання щодо того, щоб розселити усіх людей, будинки яких сьогодні були зруйновані, та надати їм дах над головою.

«Хочу звернути вашу увагу на те, що повітряна атака сталася під час звучання сирен. Тому ще раз повторюю: ми не знаємо, коли і куди прилетить наступна ракета. Ні в якому разі не ігноруйте сповіщення про повітряну небезпеку, не чекайте ні секунди та негайно йдіть до укриттів», – звернувся очільник міста до жителів Запоріжжя.


Читайте також:

У Запоріжжі російська армія вдарила ракетами по непрацюючому підприємству і назвала це «знищенням великої партії боєприпасів, – ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0