USD: EUR:
... в Запорожье
«Громада продовжує роботу під нашим прапором України»: голова Михайлівки спростував звинувачення у співпраці з окупантами

«Громада продовжує роботу під нашим прапором України»: голова Михайлівки спростував звинувачення у співпраці з окупантами

Керівник Михайлівської громади Володимир Рикун спростував звинувачення у державній зраді та співробітництві з окупантами.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі повідомив голова ОТГ.

«Я, голова громади, обраний людьми за українськими законами, і продовжую дотримуватись їх! Громада продовжує роботу під нашим прапором України, – зазначив Рикун і розповів, якою є ситуація у Михайлівці. – Ніч пройшла тихо без пострілів. Були зафіксовані випадки мародерства. Ситуація залишається складною та напруженою».

Центральна насосна станція у Михайлівці працює в штатному режимі. Було відновлено електропостачання в селищі Пришиб. Втім, критична ситуація залишається у селі Бурчак. Там і досі відсутнє водо- та електропостачання. Закінчуються продукти та предмети першої необхідності.

«У зв’язку з тим, що є складнощі зі зв’язком, важко зібрати інформацію з території, – розповів голова громади. – Зберігаємо спокій. Не піддавайтесь на провокації. Перевіряйте інформацію. Допомагайте один одному пережити ці складні часи! Тримаємось! Все буде Україна!».

Нагадаємо, вчора, 1 березня, голова Михайлівської громади Володимир Рикун опублікував допис у Facebook про те, що він «провів перемовини з керівництвом російських військ, які базуються у відділенні поліції». Він закликав місцевих жителів зберігати спокій, адже «росіяни обіцяють не перешкоджати роботі служб, не стріляти в житловий сектор та не руйнувати інфраструктуру». Начебто загарбники повинні покинути територію через декілька днів.

На це відреагувала генпрокурора України Ірина Венедіктова. Вона повідомила, що щодо голови Михайлівської громади розпочато кримінальне провадження.

Без води, електрики та палива, навколо міста – блокпости окупантів: як живе Токмак в умовах воєнного часу


Читайте також:

У запорізькій Василівці у результаті ворожих обстрілів постраждала школа, лікарня, приватні будинки, авто та газопровід, – ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0