USD: EUR:
... в Запорожье
Готують сюжет про «успішну роботу»: рашисти змушують працівників Запорізької АЕС зніматися в пропаганді

Готують сюжет про «успішну роботу»: рашисти змушують працівників Запорізької АЕС зніматися в пропаганді

Російські війська вдалися до провокації заради «гарної пропагандистської картинки про безпечну роботу ЗАЕС під дулами зброї окупантів».

Про це повідомляє НАЕК «Енергоатом».

Російські військові силоміць змусили керівництво станції допустити відомого російського блогера-пропагандиста із представником росатома й у супроводі озброєних солдатів до блочного щита керування одного з енергоблоків атомної станції та до інших приміщень з обмеженим доступом. Там вони планують організувати зйомки і примушувати український персонал до участі в пропагандистських інтерв‘ю.

«Саме так окупанти створюють для російської аудиторії пропагандистський міф про один із головних здобутків росії у цій війні – успішну роботу вкраденої ЗАЕС для потреб країни-агресора», – підкреслили в Енергоатомі.

Наголошується, що, попри зусилля загарбників, ЗАЕС залишається у сфері керування Енергоатома та постачає електроенергію в українську енергомережу, очікуючи якнайшвидшого визволення Збройними силами України.

Відповідна нота про злочинні дії рф на Запорізькій атомній електростанції буде спрямована до міжнародних органів безпеки АЕС.

Зеленський наказав відвоювати Херсонську та Запорізьку області


Читайте також:

«Суїцидальна спроба окупантів»: на Запорізькому напрямку рашисти пересувають підрозділи ближче до лінії зіткнення та готують наступ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0