USD: EUR:
... в Запорожье
Рашисти почали готувати

Рашисти почали готувати "референдум", щоб перенести "столицю" у Мелітополь

У Кремлі збираються оголосити про створення “ЗНР” або пряму окупацію частини Запорізької області навіть без взяття обласного центру.

Про це у четвер, 2 червня, повідомило видання “24 канал” із посиланням на джерела в українських спецслужбах.

За словами співрозмовників журналістів, документи про так зване перенесення «столиці» нібито вже готують. Водночас, джерела видання стверджують, що кремлівський диктатор Володимир Путін наказав своїй окупаційній армії до червня просунутися до Запоріжжя якомога ближче.

“Саме по ділянці фронту на момент проведення “рефередума” Росія може визначити межі чергових квазіутворень. Втім, у Путіна розглядають і інші варіанти – прийняття гауляйтерами “конституції”, в якій кордони “республік” визначені межами областей. Тоді через якийсь час під тим самим приводом росіяни зможуть розпочати нову “спецоперацію”, – пише видання.

У той же час, загарбники вже обговорюють, який відсоток “підтримки Росії” їм слід вказати за результатами “референдуму”.

Раніше ми повідомляли, що у Мелітополі окупанти викрадають чоловіків заради викупу. СБУ повідомляє, що вже по приїзді родичам озвучують «прайс» і розпочинаються «торги». За даними спецслужби, сума за “повернення до нормального життя” залежить від стану сім’ї та коливається в межах від $10 000 до $30 000.

Читайте також:

Стала відома ймовірна причина серії вибухів у Бердянську, – ВІДЕО

У Мелітополі окупанти викрадають чоловіків заради викупу: «прайс» стартує від 10 тисяч доларів

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0