USD: EUR:
... в Запорожье
Сімейний арт-пікнік та ДТП з постраждалими: головні новини вихідних у Запоріжжі

Сімейний арт-пікнік та ДТП з постраждалими: головні новини вихідних у Запоріжжі

«Перший Запорізький» підготував огляд найголовніших новин минулих вихідних , 17 та 18 серпня

У суботу, 17 серпня, в центрі Запоріжжя, на площі Маяковського, відбувся 5-й щорічний фестиваль – «Сімейний Арт-Пікнік». Для гостей свята підготували безліч цікавих творчих локацій. Всі бажаючі могли посидіти і зробити фото в поліцейському пріусі або пожежній машині. Крім цього, на Маяковського проходив святковий концерт талантів.

Розпочались роботи зі встановлення відеокамер на автомобільній дорозі Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя. Працівники Центру управління інформаційними технологіями проводять монтаж біля посту патрульної поліції. Ці камери оснащені інфрачервоним підсвічуванням для розпізнавання номерних знаків. Завдяки камерам відеоспостереження правоохоронці зможуть розпізнати номери на автомобілях, які стали учасниками ДТП.

У Бердянську автомобіль Audi збив 4 людини: жінку, чоловіка та двох дітей. Сім’ю з Київської області госпіталізували. За інформацією медиків, постраждалі у тяжкому стані. За попередньою інформацією, легковик з невідомої причини виїхав на узбіччя дороги, де в цей момент перебувала сім’я відпочиваючих.

У Запоріжжі збили велосипедиста. 61-річний водій, рухаючись по вулиці Троїцькій в бік проспекту Соборного, на перехресті з вулицею Жуковського виїхав на забороняючий сигнал світлофора та скоїв зіткнення з водієм мотоциклу. Внаслідок аварії велосипедиста та водія мотоциклу,  28-річного чоловіка  доставлено до лікарні. Після надання медичної допомоги його відпустили додому.

15 серпня біля села Піски під Донецьком від чисельних поранень загинув житель Запорізької області, командир відділення 74-го розвідбатальону Костянтин Гаврик. Костянтину Миколайовичу було 40 років, чоловік родом з Токмака. Життя бійця обірвалося під час обстрілу з боку російсько-терористичних військ.

Енергоблок №2 Запорізької АЕС підключено до мережі після проведення планового капітального ремонту. В даний момент на Запорізькій АЕС в роботі знаходяться 5 енергоблоків. Блоки працюють в штатному режимі, зауважень до роботи основного устаткування енергоблоків та персоналу немає.

Читайте також: Мешканця Мелітополя судять за держзраду

0