USD: EUR:
... в Запорожье
Ремонт на Металургів та електробуси на Хортицю: головні новини вівторка у Запоріжжі

Ремонт на Металургів та електробуси на Хортицю: головні новини вівторка у Запоріжжі

«Перший Запорізький» зробив огляд найголовніших новин вівторка, 13 серпня.

Вихідними очевидці сфотографували автобус виробництва Запорізького автомобільного заводу, який виготовляють на експорт у Польщу. Світлини виклали у соцмережу. У дописі розповіли про марку двигуна, яким оснащений автобус 2019 року випуску – Weichai WP4. Також відомо, що авто має близько 20 сидячих місць.

У Мелітополі 60-річна мешканка наклала на себе руки, випивши отруйну речовину. Як пишуть місцеві ЗМІ, мова йде про препарат, який застосовується для боротьби з садовими і городніми шкідниками. За фактом події порушено кримінальну справу за ст. 115 КК України (умисне вбивство). Призначено експертизу. Причини і обставини трагедії встановить слідство.

Вчора, 13 серпня, розпочалися ремонтні роботи на перехресті проспектів Соборного та Металургів. У мерії повідомляють, що проведення цього ремонту є вкрай важливим для міста, адже аварійна ситуація на зливній каналізації може призвести до затоплення будинків.

У Запоріжжі з’явиться новий маршрут громадського транспорту на острів Хортицю, на якому будуть їздити нові електробуси. Новий тролейбусний маршрут №1  буде поєднувати дві зупинки – «Площа Маяковского» та «Турбаза «Хортиця»  Він позиціонується, як майбутній туристичний маршрут.

У Запорізькому міському ботанічному саду розпочали будівництво нових оранжерей. Підрядники вже демонтували 8 старих теплиць та продовжують готувати майданчик для спорудження оранжереї.

Вчора стало відомо, що в Запоріжжі виготовили двигуни для турецьких безпілотних літальних апаратів. Державне підприємство “Івченко-Прогрес” виготовило два турбогвинтовиз двигунів марки АІ-450Т. Ймовірно, що ці двигуни будуть встановлені на дослідний зразок БПЛА Akinci Taarruzi IHA

Згідно з митними деклараціями, поставки двигунів здійснювалися у квітні та серпні 2018-го року.

Читайте також: Мелітопольська прокуратура оскаржила домашній арешт для стрільців, що влаштували стрілянину в Кирилівці

0