USD: EUR:
... в Запорожье
Запорожець за 8 мільйонів та цілодобовий ремонт на Металургів: головні новини п’ятниці у Запоріжжі

Запорожець за 8 мільйонів та цілодобовий ремонт на Металургів: головні новини п’ятниці у Запоріжжі

«Перший Запорізький» зробив огляд найголовніших новин п’ятниці, 16 серпня

Цими вихідними в Запоріжжі відбудеться багато цікавих подій. «Перший Запорізький» підготував афіша заходів на 17 і 18 серпня – найяскравіші з них, щоб ви змогли розвіяти нудьгу.

Ремонтні роботи на перехресті проспектів Металургів та Соборного будуть робити цілодобово. У той же час, найгучніші роботи будуть проводить вдень, щоб не заважати жителям ввечері і вночі.

Злата Некрасова, волонтерка, яка допомагає постраждалій від жорстокості співмешканця Анастасії Шаповаловій, виклала у мережу запис з розповіддю про погрози зі сторони його матері. Нагадаємо, у Запоріжжі стався напад на 25-річну дівчину: її співмешканець облив дівчину окропом, відрізав їй шмат волосся. Анастасія отримала 21% опіків тіла.

В інтернет виклали ексклюзивне відео з оперативним затриманням слідчого Шевченківського районного відділення поліції за підозрою в замовному вбивстві. Нагадаємо, 14 серпня співробітники СБУ та Державного бюро розслідувань провели спецоперацію по затриманню поліцейського. За попередньою версією, його затримали в момент передачі грошей за замовне вбивство. Спецоперація пройшла біля будівлі Шевченківського райвідділу поліції.

15 серпня, в одному з пабів в центрі Запоріжжя сталася сутичка футбольних фанатів. На місце події прибули полійські. Вони провели профілактичну роботу та превентивні дії з метою недопущення провокацій та інших правопорушень. Нагадаємо, позавчора у Запоріжжі відбувся футбольним матч між луганською «Зорею» та ЦСКА з Софії.

Умільці “прокачали” старий Запорожець так, що його не впізнати. Цей екземпляр вважають найдорожчим серед інших ЗАЗ 965. Модифікації автомобіля зажадали серйозних капіталовкладень. Тепер його оцінюють в 300 тис дол або 7,6 млн грн.

15 серпня, у Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу у складських приміщеннях підприємства. На місці події рятувальники встановили, що горить прибудова до приміщення на площі 200 квадратних метрів та дах над холодильною камерою на загальній площі 500 «квадратів».

Читайте також: З аптеки у Хортицькому районі вилучили майже три тисячі сильнодіючих препаратів, – ФОТО

0