USD: EUR:
... в Запорожье
Головне управління розвідки з'ясувало подробиці спроби вбивства співробітника Запорізької АЕС: перехоплення розмови, – ВІДЕО

Головне управління розвідки з'ясувало подробиці спроби вбивства співробітника Запорізької АЕС: перехоплення розмови, – ВІДЕО

Головне управління розвідки Міністерства оборони України зробило перехоплення розмов окупантів, які розкривають деталі злочину рашистів проти персоналу Запорізької АЕС в захопленому Енергодарі. Йдеться про замах на життя Сергія Швеця – працівника енерго-ремонтного підрозділу АЕС.

Про це повідомляють у повідомленні Головного управління розвідки.

Співробітники карального загону рашистів спочатку з’ясовують особисті дані Швеця. Потім дають наказ знайти його на робочому місці. Коли з’ясовується, що він залишив станцію після закінчення зміни, відправляють групу до місця проживання.

Останній дзвінок від рашиста з позивним «Ловець». Він звітує, що знайшли українця за домашньою адресою: «Адресу відпрацювали. У нього автомат, він чинив опір. Його «замочили». Він ще живий, але він не виживе. У нього декілька кульових поранень».

Нагадаємо, 22 травня в Енергодарі вранці стався вибух: постраждав голова окупаційної «адміністрації» Енергодару андрій шевчик та його охоронці.

Після цього 23 травня російські військові увірвалися до будинку співробітника енерго-ремонтного підрозділу Запорізької АЕС Сергія Швеця та розстріляли його з автоматичної зброї. Зараз чоловік, якого окупанти називають «виконавцем замаху на вбивство шевчика», у важкому стані, але шанс на його одужання залишається.

Наступного дня, 24 травня, російські окупанти вдерлися до квартири законно обранного мера Енергодара Дмитра Орлова.

Російські окупанти знову обстріляли село під Запоріжжям: загинула пенсіонерка, – ФОТО


Читайте також:

До Кирилівки заїхали 30 одиниць російської техніки: БТРи стоять майже на кожному перехресті

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0