USD: EUR:
... в Запорожье
 Гасили недопалки і обливали холодною водою: під Запоріжжям натовп підлітків знущався з хлопчика

Гасили недопалки і обливали холодною водою: під Запоріжжям натовп підлітків знущався з хлопчика

Однолітки запросили потерпілого в гості, і почали з нього жорстоко знущатися, поки його не знайшла і не забрала мама.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Запорізькій області та сайт «061».

Учора, 15 січня, в поліції зателефонувала мати 14-річного підлітка і розповіла, що сталося напередодні в Кушугумі Запорізького району. Підлітки віком від 12 до 15 років запросила свого колишнього однокласника до будинку одного з них, де почали бити, принижувати та всіляко знущатися з хлопця.

Шукати дитину рідні розпочали самостійно, бо мобільний був вимкнений, а його вже кілька годин не було вдома. Тільки близько 18 години мати дізналася адресу будинку, де її сина бачили того дня.

«На тілі Єгора опіки від цигарки. Його змушувати ковтати сигарети, що горять. Примушували роздягатися, на вулицю виводили та холодною водою обливали. Якісь гроші з нього вибивали. Я одразу викликала швидку та поліцію. Усі приїхали оперативно», – розповідає мама хлопчика Ганна.

У поліції кажуть, що особи всіх підлітків встановили та опитали у присутності батьків. За цим фактом відкрили кримінальну справу за статтею катування.

Нагадаємо, у Комунарському районі Запоріжжя водій маршрутки не впорався з керуванням та врізався у стовп. Постраждали четверо пасажирів та водій, який помер наступного дня від інфаркту. Медики розповіли, які травми зазнали постраждалі.

Читайте також:

У Запоріжжі маршрутка влетіла в пожежну машину: у ДСНС розповіли подробиці та показали фото

Запорізьке підприємство брало участь у створенні українського супутника «Січ-2-30»

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

3

Зайченко Светлана2022-01-18 13:30:17
Боже какие выродки .
Зла Віка2022-01-17 11:28:17
Цих малолітніх падлюк треба до стінки ставити і стріляти. А батьків - навпроти, щоб дивилися і думали, як примудрилися виростити чудовиськ.
Запорожец Задунайский2022-01-17 09:41:42
А это закономерный итог 30-ти лет самостийности и нэзалэжности . . . от здравого смысла, чести, совести и порядочности, 30-ти лет морального разложения, деградации и дебилизации украинской нации.