USD: EUR:
... в Запорожье
Гаражні ворота: Alutech, Doorhan, Ryterna і Hormann в Тернополі від brama-market.lviv.ua- порівнюємо ціни та характеристики

Гаражні ворота: Alutech, Doorhan, Ryterna і Hormann в Тернополі від brama-market.lviv.ua- порівнюємо ціни та характеристики

Різноманіття виробників воріт досить часто не дозволяє зробити вибір на користь кого-то конкретного. Кожен має свої плюси і мінуси. Деякі моделі мають особливими характеристиками, які відсутні в аналогах. Гарантійні терміни, колірна палітра, технічні характеристики – різний абсолютно все. Тому сьогодні компанія «БРАМА МАРКЕТ» з радістю розповість всі подробиці про кожного з них. Після прочитання набагато простіше буде вибрати гаражні складні ворота.

У цій статті розглянемо таких виробників, як:

  • Алютех – Беларусь;
  • Дорхан – Чехія;
  • Ryterna – Литва;
  • Hormann – Німеччина

                                                  Гарантія

5 років · Величезний вибір · Гарантія низьких цін · 100% якість товарів

                  ПОРІВНЮЄМО ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

Alutech

 

Doorhan

 

Рітерна

 

Хорман

Товщина панелі
воріт у мм

40-45

40

40

42

Механізми, що
балансують полотно

На вибір – пружини
розтягнення або торсійний маханізм

Цикли відкриття і
закриття

Мін – двадцять п’ять тисяч
циклів

Товщина стального
листу

До 05

0,4

 

0,55

Захист від іржі

Цинкове покриття в
25 мкм

Цинкове покриття в
18 мкм

Ґрунтовка + цинкове
покриття 25 мкм

Всі елементі із
нержавіючої сталі

Опір теплопередачі

(м2С/Вт)

1

1,1

0,9

0,7

 

Не пропустіть ВАЖЛИВУ ДЕТАЛЬ

Незалежно від того, якого виробника або конкретну модель ви виберете, безпека гарантована. Відмінні показники такого властивості, як протизламність – те, що потрібно для забезпечення безпеки в приміщенні. Можливість того, що ворота будуть подважени виключена повністю. Незважаючи на те, що між панелями є візуальне відстань, пальці не постраждають. Спеціальна система захисту від защемлень не дасть вам постраждати. Додаткова функція – фотоелементи. Як тільки на тому шляху, де буде опускатися полотно, з’явитися перешкода, то ворота відразу ж повернутися під стелю, в початкове положення.

В радіусі 30 км від Тернополя замір безкоштовний!

Вартість воріт на гараж різних брендів

Ціни на гаражні ворота можна поділити відразу по класах. Так, бюджетний сегмент – моделі від Дорхан. Стандарт – Алютех. Позицію преміум займає Рітерна, а ось ворота класу люкс – Херман. А зараз трохи конкретики на прикладі стандартного розміру на отвір для гаража.

  • 2500х2000 – Дорхан – 400 євро
  • 2500х2000 – Алютех – 460 євро
  • 2500х2000 – Рітерна – 590 євро
  • 2500х2000 – Херман – 620 євро

Підйомні ворота в гараж: додаткова комплектація

Перше, що вам запропонують крім самої конструкції – це автоматика на гаражні ворота. Автоматизувати можна будь-які ворота, незалежно від їх розміру і в будь-який час. Електродвигун можна поставити в момент монтажу воріт або ж у будь-який інший зручний для вас час. Натиснувши всього одну кнопку на спеціальному ДУ пульті, ви можете відкрити ворота, не покидаючи межі свого власного автомобіля.

Другий за популярністю опцією є монтаж панорамної секції. Що ви отримуєте в результаті? Стильний дизайн в стилі хай тек, можливість використовувати денне освітлення, економію на електроенергії.

Для того, щоб перекрити отвір гаража наша компанія може запропонувати не тільки ворота з сендвіча панелей, гідним і не менш популярним аналогом є автоматичні ролетні ворота. Перевагою їх в тому, що вони коштують набагато дешевше. А ще їх можна встановити в тому випадку, якщо технічні особливості гаража виключають можливість поставити секційну конструкцію. Ка варіант – це випадок з відсутністю перемички.

Чому замовити ролети на гараж краще у нас

Відвідування виставкового салону «БРАМА МАРКЕТ» Тернопіль – це можливість з головою зануритися в світ комірних систем. Менеджери нашої компанії в приємній обстановці дадуть можливість переглянути варіанти кольорової палітри моделей на стендах. А також наживо побачити, який принцип роботи конструкції. На додаток до всього лише в офісі ви можете отримати персональну знижку на покупку воріт в гараж.

При купівлі гаражних воріт Рітерна знижка -25% на вхідні двері

Vorota Alyuteh
GarazhnI vorota TernopIl

6

0