USD: EUR:
... в Запорожье
Французьки візажисти розповіли, який демакіяж підходить саме вам

Французьки візажисти розповіли, який демакіяж підходить саме вам

Жінки обожнюють накладати макіяж, але не люблять його знімати, бо багато засобів погано працюють та лишають на обличчі відчуття стягнутої шкіри. Яких помилок припускаються жінки під час демакіяжу та як робити це правильно, розказали спеціалісти французького бренду Mixa.

Умиватися чи стирати ватою?

mize_3_2

Чимало жінок питають, як краще для шкіри обличчя – коли вмиватися з водою та гелем для очищення чи коли використовується кремоподібний засіб з ватним диском або міцелярна вода?

Кожен метод має свої переваги й недоліки. Так, вода сушить шкіру та не кращим чином впливає на її здоров’я, особливо якщо це вода з водогону. Молочко добре розчиняє косметику, але залишає відчуття на шкірі, ніби її очищено не до кінця. З міцелярною водою все простіше, її можна змивати водою, так навіть краще, а можна звичайно залишати на обличчі та зробити наступний крок – тонік та крем.

Експерти вважають, що для чутливої та сухої шкіри підходить безводний спосіб демакіяжу, а для нормальної та жирної/комбінованої – вмивання з водою та засобом, що піниться (гель, мус тощо).

Демакіяж на основі олії

Якщо ви користуєтеся стійкою косметикою та маєте ознаки чутливості шкіри, то вам краще спробувати знімати макіяж за допомогою олій, які забезпечують зняття макіяжу без тертя та комфортний догляд.

“Якщо шкіра чутлива, знадобиться особливий засіб для зняття макіяжу, до складу якого входить велика кількість корисних олій. Зазвичай, такі засоби мають дві фази – рідина для очищення та олійна фаза, що розташовується в верхній частині флакона. Двофазний засіб легко впорається із водостійкою тушшю, стійкою помадою та щільним шаром тонального крему. Олії розчиняють косметику та бруд, прибираючи іх зі шкіри швидко та ефективно. До речі, засобом від бренду Мікса можна знімати макіяж з очей тим, хто носить контактні лінзи. Це рідкісна якість демакіяжу, адже зазвичай для контактних лінз є заборона на використання в макіяжі та догляді засобів з оліями,” – проконсультували експерти з чутливої шкіри.

Позбутися дискомфорту реально

pravila-demakiyazha

Як правило, незручності під час демакіяжу виникають через порушення певних правил догляду. Консультанти дали жінкам кілька слушних порад:

  • починайте демакіяж з міцелярної води, щоб більшу частину косметики зняти вологим способом на серветку;
  • намагайтеся не терти, а ніби “знімати відбитки” косметики на шкірі, щоб зайвий раз не травмувати та не розтягувати її;
  • користуйтеся якісними серветками для зняття макіяжу та ватними дисками;
  • знімайте тональну основу без вмивання водою;
  • лишіть воду насамкінець, коли треба очистити шкіру від залишків косметики та очищувальних засобів.

Робіть демакіяж із задоволенням, спробуйте двофазний засіб та дотримуйтеся правил умивання щодня, і ваша шкіра віддячить вам!

0