USD: EUR:
... в Запорожье
Ще один запорізький депутат вирішив «злитися» з передвиборної гонки

Ще один запорізький депутат вирішив «злитися» з передвиборної гонки

Депутат Запорізької міської ради від фракції «Наш край», заступник голови земельної комісії і директор фірми «Мотор Інвест Груп» Василь Полюсов прийняв вольове рішення не балотуватися в нардепи. Відповідна інформація розміщена на сайті ЦВК.

Депутат-підприємець тільки вчора звернувся до центральної виборчої комісії із заявою про відмову балотуватися в нардепи по округу №76 (Вознесенівський і Хортицький райони міста).

В даний час на цьому окрузі зареєстровані 17 кандидатів в народні обранці. У їх числі і колега Полюсова по партії «Наш край» Микола Ярмощук, який на цей раз встиг «перевзутися» і представляє «Опозиційну платформу – За життя».

У Бердянську відмовилася боротися за депутатський мандат у ВРУ єдина представниця прекрасної статі на окрузі Ірина Євстаф’єва, яка подала документи від партії «Європейська Солідарність». Вона також написала заяву в ЦВК з відмовою балотуватися.

Нагадаємо, що з початку виборчої кампанії поліцейські Запорізької області зареєстрували 210 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства. Найчастіше до правоохоронців звертаються офіційні спостерігачі, які помітили проведення незаконної агітації, розміщення політичної реклами і розповсюдження друкованих матеріалів без вихідних даних, підкуп виборців і багато іншого.

0