USD: EUR:
... в Запорожье
«Енергоатом» збільшить виплати працівникам Запорізької АЕС із проукраїнською позицією

«Енергоатом» збільшить виплати працівникам Запорізької АЕС із проукраїнською позицією

Працівникам Запорізької атомної електростанції з проукраїнською позицією гарантують виплату всіх фінансових зобов’язань.

Про це заявив президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін.

Це стосується заробітної плати, надбавок за роботу в важких умовах окупації, винагород за підсумками року та премій до Дня енергетика.

«Патріоти отримають усі ці виплати в повному обсязі, навіть якщо перебуватимуть у вимушеному простої через недопуск їх рашистами до робочих місць», – наголосив Петро Котін.

Голова первинної профспілкової організації «Енергоатома» Олексій Лич додав, що було ухвалено рішення стосовно додаткових виплат персоналу ЗАЕС, який зберіг вірність Україні. Йдеться про запроваджену в квітні 2022 року надбавку в розмірі 20% від посадового окладу, яка нараховується за роботу в складних умовах окупації. Вже з 1 січня 2023 року розмір цієї надбавки збільшиться до 50%.

Гроші український персонал ЗАЕС отримає одразу після деокупації станції та звільнення її від рашистів. Крім того, профспілковий комітет взяв на себе фінансову підтримку евакуйованих членів сімей працівників Енергоатома, які залишилися на робочих місцях, та евакуйованого персоналу.

Олексій Лич також наголосив, що Компанією наразі опрацьовані алгоритми компенсацій можливих фінансових втрат проукраїнського персоналу ЗАЕС у разі його недопущення окупантами на робочі місця.

«Енергоатом не буде нараховувати зарплатню працівникам Запорізької АЕС»: російські окупанти розповсюджують чергову брехню


Читайте також:

Окупантам не вдається підключити Запорізьку АЕС до російської енергомережі, – Енергоатом

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0