USD: EUR:
... в Запорожье
Екс-заступник запорізького губернатора отримувала 50 тисяч гривень на місяць

Екс-заступник запорізького губернатора отримувала 50 тисяч гривень на місяць

Судячи з декларації Марини Кудерчук, економія в Запорізькій обласній державній адміністрації була задіяна не на всіх

Нещодавно очоливша Державне агентство України з питань кіно Марина Кудерчук, подала електронну декларацію в якості кандидата на посаду голови. Про це “Першому Запорізькому” стало відомо з Єдиного держреєстру декларацій.

У своїй декларації Марина Миколаївна вказала отриманий дохід з місць своєї роботи за 2019 рік, а також майновий стан.

Примітно, що заступником голови Запорізької обласної державної адміністрації Кудерчук стала лише наприкінці року — 7 листопада 2019-го. Однак неповних два місяці на держслужбі поповнили її бюджет на 100 тисяч 762 гривні. Відповідно, на місяць заступником губернатора 39-річна Марина Кудерчук заробляла трохи більше 50 тисяч гривень.

До ОДА чиновниця працювала в КУ “Кіноконцертний зал ім. Довженка”. До лютого 2019-го — заступником директора, а після — директором. Так ось, для порівняння, за 10 місяців роботи в “Довженко” Кудерчук заробила 134,5 тисяч гривень. А це всього лише на 34 500 гривень менше, ніж за два місяці на держслужбі в ОДА.

При цьому, у своїй декларації в якості майна Марина Кудерчук вказала лише “сімейне гніздечко” — будинок, оформлений на неї разом з батьком в рідній Михайлівці. Своє житло в Запоріжжі чиновниця не вказала, хоча зобов’язана була задекларувати навіть зйомну квартиру.


Читайте також:

«Важлива перемога»: запорізький мер повідомив про розблокування робіт в новому терміналі аеропорту

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

0