USD: EUR:
... в Запорожье
Двоє мешканців Запоріжжя отримали по 17 тисяч гривень штрафу за порушення карантину

Двоє мешканців Запоріжжя отримали по 17 тисяч гривень штрафу за порушення карантину

Двоє мешканців Запоріжжя отримали по 17 тисяч гривень штрафу за порушення карантинних заходів.

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на реєстр судових рішень.

З 6 квітня носіння масок у всіх громадських місцях стало обов’язковим правилом. У той час не у всіх запорожців була можливість купити маску в аптеці через дефіцит або ж зшити її в домашніх умовах. Втім, це не завадило поліцейським вже у перший день введення масочного режиму складати протоколи на жителів міста за відсутність масок на обличчі.

Зокрема, протоколи склали на жінку біля торгового центру «Фаворит» на вулиці Базарній, а також на чоловіка, який без засоби індивідуального захисту знаходився в сквері Театральній, навпроти театру ім. Магара.

Перші судові засідання по цих справах відбулися ще в кінці квітня, а наступні – на минулому тижні. Обвинувачені в порушенні запорожці на суд не з’явилися, хоча отримали повідомлення про проведення судового засідання.

В результаті суд визнав обох запорожців винними в порушенні карантину. Кожному призначили штраф у 17 тисяч гривень. Також вони повинні заплатити по 420 гривень судового збору. Рішення суду вони можуть оскаржити, якщо подадуть апеляцію.


Читaйте також:

У Запоріжжі успішне ОСББ дивує показниками енергоефективності, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Отримуйте новини швидше з допомогою нaшого Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпорізький» у Instagram!

0