USD: EUR:
... в Запорожье
Двоє запоріжців взялися грабувати промислове підприємство: їх затримала поліція, — ФОТО

Двоє запоріжців взялися грабувати промислове підприємство: їх затримала поліція, — ФОТО

У Запоріжжі “на гарячому” затримали двох чоловіків, які не могли пояснити, звідки у багажнику їхньої машини взялися частини залізничного полотна.

Днями, патрулюючи вулицю Сергія Синенка, поліцейські звернули увагу на чоловіків, які завантажували у багажник легкового автомобіля металеві вироби, схожі на залізничні рейки. Відповісти правоохоронцям звідки ці деталі невідомі не змогли. Вони намагалися вигадувати неправдиві версії, в які поліцейські не повірили, повідомляє управління поліції охорони в Запорізькій області.

Правоохоронці встановили, що металеві вироби, які знаходились у багажнику автомобіля одного з затриманих, це частина залізничного полотна одного з промислових підприємств. На теперішній час ця залізнична колія не функціонує.

Правоохоронці встановили особи зловмисників – це 46 та 41-річні місцеві жителі, які вже мали проблеми з законом. За даним фактом вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Перевірка триває.


Читайте також:

На Запоріжжі затримали двох чоловіків, які пограбували літню жінку через борг її сина

У поліції розповіли подробиці ДТП у Запорізькій області, в якій загинула дитина

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0