USD: EUR:
... в Запорожье
Двоє гравців баскетбольного клубу

Двоє гравців баскетбольного клубу "Запоріжжя" на вимогу американського та канадського урядів покинули Україну

Баскетбольний клуб заявив про вдячність двом гравцям-легіонерам, яким довелося різко покинути як команду, так і Україну в цілому.

Відповідно до вимог американського та канадського урядів щодо термінової евакуації з України, запорізьку команду залишили двоє легіонерів – Дейшон Френсіс та Ясін Джозеф.

Пресслужба команди пише: “Обоє висловили лише теплі слова на адресу клубу, вболівальників, партнерів і тренерів. Хлопці дійсно покидали Україну з важким серцем. Клуб вдячний гравцям, які були лідерами БК “Запоріжжя”, дарували яскраві хайлайти всім українським уболівальникам та залишалися великими професіоналами“.

Інші легіонери баскетбольного клубу “Запоріжжя” залишаються у клубі. Представники команди виражають сподівання на те, що ситуація якомога швидше стабілізується і всі гравці українського чемпіонату будуть почувати себе у повній безпеці.

Нагадаємо, низка країн, у тому числі США та Канада, рекомендували своїм громадянам не подорожувати в Україну через посилення загрози воєнних дій з боку Росії та ситуації з COVID-19. Тим громадянам, які перебувають в Україні, уряди США та Канади рекомендували негайно виїхати комерційними чи приватними транспортними засобами.


Читайте також:

Назвали кількість запоріжців, які отримали бустерну дозу вакцини

У двох мешканців Запоріжжя виявили наркотиків на два мільйони гривень, бойову гранату та зброю, – ФОТО, ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Вася2022-02-23 10:12:48
в цій бідній країні даже спортсмени американські. Нічого свого нема - ні мозгів, ні техніки, ні людей. Сугс. Тьфу!