USD: EUR:
... в Запорожье
Двічі за добу з дому збігала дівчина-підліток у Мелітополі

Двічі за добу з дому збігала дівчина-підліток у Мелітополі

Правоохоронці повернули додому 12-річну втікачку, яка покидала домівку через суперечки із родичами.

ГУНП Запорізької області повідомило про те, що протягом доби 5 лютого патрульні та ювенальні поліцейські двічі шукали дівчинку, яка після сварки з матір’ю уходила з дому.

Перше звернення матері до правоохоронців закінчилося тим, що дівчина сама повернулася додому. Виявилося, вона провела ніч на горищі власного будинку.

Другий випадок стався близько 23:30  того ж дня. Старша сестра потерпілої повідомила в поліцію, що дівчина знову зникла. Протягом години втікачку розшукали.  Дівчинка перебувала у гаражі, розташованому на території домоволодіння за місцем мешкання її бабусі. Інспектори ювенальної поліції повернули дитину додому.

З матір’ю повторно провели  бесіду про необхідність налагодження відносин з дочкою та належного виконання батьківських обов’язків. Наразі поліцейськими вирішується питання щодо її притягнення до адміністративної відповідальності за ознаками ч. 2 ст. 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Читайте також:

Запоріжець вкрав чотири плитки шоколаду та пару пачок цукатів: за це його можуть позбавити волі на три роки

Автівка загорілася просто по ходу руху у Запоріжжі

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0