USD: EUR:
... в Запорожье
Дві військові бази облаштували окупанти у Запорізькій області

Дві військові бази облаштували окупанти у Запорізькій області

Курортні селища на березі Азовського моря російські загарбники перетворили на військові бази, де окупанти концентрують свою техніку та особовий склад.

Про це в етері телемарафону заявив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Поки що рано говорити про те, що російські загарбники почали тікати з Запорізької області. Навпаки, у тимчасово окупованому Мелітопольському районі вони концентрують свій особовий склад та військову техніку.

«Є дві надпотужні концентрації російських військових. Одна з них знаходиться на узбережжі Азовського моря в селищі Кирилівка, де вороги захопили величезну кількість баз відпочинку, готелів і так далі. Вони «націоналізували» щонайменше 250 баз відпочинку. Частину з яких рашисти просто пограбували, а в іншій частині, більш комфортабельній, сьогодні живе особовий склад ворога», — сказав Іван Федоров.

Кирилівку окупанти використовують як базу перевантаження своїх військових вантажі та важкого озброєння.

Така сама логістична та перевантажувальна російська база, але трохи менша, знаходиться з іншого боку Азовського узбережжя — Приморському посаді.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», до окупованої Кирилівки приїжджає велика кількість російських військових, у тому числі й «вагнерівці». Вони мешкають на базах відпочинку. Деяких людей навіть виселяють зі своїх будинків. Окупанти заїжджають у селище, перебувають там певний час та їдуть. З Кирилівки мирним жителям дуже важко виїхати.

Також російські окупанти влаштували полігон у Приазовському національному природному парку. А у заповіднику острова Бірючий росіяни відстрілюють диких тварин.

Окупанти мінують територію в Енергодарі та будують фортифікаційні споруди у місті.


Читайте також:

«Мінус підрозділ»: серйозна інфекційна хвороба підкосила окупантів на запорізькому напрямку.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0