USD: EUR:
... в Запорожье
До уваги запоріжцям: мережа

До уваги запоріжцям: мережа "АТБ" знижує ціни на певні продукти харчування першої необхідності

Генеральний директор всеукраїнської мережі супермаркетів “АТБ” повідомив про те, що компанія знижує торговельну націнку на певну категорію продуктів харчування першої необхідності.

Від сьогодні, 1 квітня, мережа “АТБ” знижує торговельну націнку на певні категорії продуктів харчування. Зокрема, від 2% до 3% на крупи, макаронні вироби, сіль, цукор, борошно, бакалію та від 4% до 8% на овочі та фрукти.

Голова компанії також зазначив, що на сьогоднішній день супермаркети забезпечені товарами всіх категорій у повному обсязі. Компанія має достатню кількість товарних залишків на складах та розподільних центрах для забезпечення споживчого попиту у разі його збільшення.

В даний час «АТБ» зняла всі обмеження щодо придбання товарів в одні руки для відвідувачів магазинів у всіх регіонах України. Однак компанія залишає за собою право ввести локальні обмеження на продаж той, чи іншої групи товарів за фактом появи на нього ажіотажного попиту.

Читайте також: В запорізькому ботанічному саду розквітла рання сакура, — ФОТО

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

4

покупець2020-04-01 16:54:58
А че, ажіотажный попит е? Яка різниця, чи на смітник, чи в "екононом"?
ирина2020-04-01 16:27:16
С первого апреля в магазинах АТБ снижена цена на продукты первой необходимости но это не так вконкретном случае я веду речь о магазине номер 1079 по победе поговорив с охраной менеджер ко мне не подошол узнав причину моего вопроса через охранника.В свою очередь тот-же охранник мне ответил мы не можем это сделать сразу.На этом наша беседа закончилась,вопрос а повысить могли за один день.Прошу нашего Мэра разабратца в этом магвзине он находиться остановка 6 гор. больница
Читач2020-04-01 16:05:07
Бачили ми вже ваші "знижки", та ваші "продукти"! Може краще самі викинете їх на смітник, щоб покупці не витрачали на це свій час та гроші яких і так дуже не вистачає! В АТБ продукти начє на сміттєзвалищі зібрані, щє й курви ціни загиллячіли сволото!
PS2020-04-01 13:57:27
С 1 апреля!