USD: EUR:
... в Запорожье
 До Мальти не долетіли: у запорізькому аеропорту затримали туристок із підробленими ковід-сертифікатами

До Мальти не долетіли: у запорізькому аеропорту затримали туристок із підробленими ковід-сертифікатами

Дівчата зібралися на відпочинок, але коли дізналися, що потрібен сертифікат про вакцинацію, вирішили купити підроблені документи на одному з телеграм-каналів.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Запорізькій області.

Учора, 10 листопада, у запорізькому аеропорту під час перетину кордону дівчата 1991 та 1999 років народження пред’явили міжнародні свідоцтва про вакцинацію, проте прикордонники засумнівалися, що вони справжні. Після перевірки з’ясувалося, що вони підроблені.

Туристки пояснили, що перед тим, як відлетіти на відпочинок на Мальту, вони з’ясували, що перетин кордону здійснюється лише за наявності свідоцтва про вакцинацію від COVID-19. Оскільки бажання вакцинуватися в них не було, то вирішили придбати фейкові свідчення на одному з телеграм-каналів. Надалі підробки вони отримали поштою.

У поліції за цим фактом відкрили кримінальну справу. Дівчатам загрожує штраф або 6 місяців позбавлення волі.

Нагадаємо, у Києві ударом ножем у груди вбили 26-річного сина бізнесмена з Кирилівки. Батько загиблого розповів, що нападником був нетверезий чоловік із Донбасу. Йому нібито не сподобалося, що Микола Балабатько розмовляє українською, тож покликав його поговорити надвір. Бізнесмен каже, що там підозрюваний дістав ніж та вдарив хлопця ножем у серце. Зрештою, той помер на руках у поліцейського. Батько також розповів, що його син був чемпіоном із джиу-джитсу, але це не допомогло захиститися від нападника.

Читайте також:

У Запоріжжі балковий міст готовий на 75%: що вже зроблено, – ФОТО

У Запоріжжі відкрили новий Центр вакцинації: де знаходиться і графік роботи, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

заробитчанка2021-11-11 16:37:49
Тю, у чому справа, у нас усэ дозволэно, мы ж нэ залэжни, амэрига понадусэ!