USD: EUR:
... в Запорожье
До кінця року в Запоріжжі має запрацювати госпіталь для ветеранів війни

До кінця року в Запоріжжі має запрацювати госпіталь для ветеранів війни

На сьогоднішній день установі потрібні додаткові кошти для оплати додаткового пакету ліків і медичних послуг, харчування ветеранів та зарплати працівникам.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької облради.

Сьогодні, 3 червня, під керівництвом голови Запорізької обласної державної адміністрації Олександра Старуха відбулася робоча нарада з питань використання майна колишнього санаторію «Великий Луг».

Учасники наради обговорили поточний стан виконання попередніх доручень. Зокрема, триває опрацювання питання про надання згоди Запорізької обласної ради на прийняття 10 об’єктів нерухомого майна з державної у спільну власність територіальних громад області. Надалі на цій території планується розмістити обласний госпіталь для ветеранів війни і один з факультетів Хортицький реабілітаційної академії.

Голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух наголосив, що всі організаційні питання треба вирішити якомога швидше, щоб госпіталь зміг почати свою роботу відразу після ослаблення карантину.

Однак для повноцінної та якісної роботи комунального закладу «Госпіталь ветеранів війни» необхідно дофінансування з обласного бюджету. Ці кошти потрібні для оплати додаткового пакету ліків і медичних послуг, харчування ветеранів та зарплати працівникам. Олександр Старух доручив обговорити питання фінансової підтримки комунального закладу з його власником – обласною радою.

Нагадаємо, з Міжнародного аеропорту «Запоріжжя» не будуть відкривати нові авіарейси до Львова і Одеси. Через ПДВ і акциз на паливо внутрішні рейси обходяться авіаперевізнику дорожче, ніж міжнародні.

При таких умовах збільшується вартість квитків, і авіакомпанія не може знайти достатню кількість пасажирів на внутрішні рейси, щоб вони не були збитковими.

Читайте також:

Кілька запорізьких ВНЗ потрапили у всеукраїнський рейтинг: які позиції зайняли навчальні заклади

В Запоріжжі зник чоловік: з ним немає зв’язку вже чотири дні

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

3

Галя2021-06-05 13:02:31
Мне это еще не нужно. А ты, уже истеришь(гидрант)- селедки прими.
Ляля2021-06-03 18:28:50
Галя,я молоденькая куколка, в отличии от тебя старой обоссанки,иди таблетки прийми и давление померяй.
Галя2021-06-03 17:40:52
Ляля, тебе дофинансировать?