USD: EUR:
... в Запорожье
Для окупаційної адміністрації Запорізької області розробили план евакуації: хтось уже виїхав до РФ

Для окупаційної адміністрації Запорізької області розробили план евакуації: хтось уже виїхав до РФ

Окупанти, які приїхали з Росії на тимчасово окуповані території Запорізької області, залишають регіон. Вони намагаються втекти до контрнаступу Збройних сил України.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

У Запорізькій області вже розроблено план евакуації працівників окупаційної адміністрації та членів їхніх сімей до Криму.

Під час телемарафону міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомив, що так званий Міністр охорони здоров’я поїхав до РФ «у відпустку». Через три тижні він так і не повернувся, а його «заступниця», родом із Росії, звільнилася і де вона зараз ніхто не знає. Псевдокерівник «Водоканалу» на час своєї відпустки їздив до Москви, щоб підготувати для своєї сім’ї місце для втечі. Після повернення він роздає родичам речі зі свого дому, бо не збирається залишатися.

На деяких бюджетних підприємствах наразі складають списки на евакуацію й колаборанти активно записуються. Дехто намагається відправити до Європи своїх дітей.

«Разом із правоохоронними структурами ми працюємо над тим, щоб і родичі колаборантів не почувалися комфортно у демократичних країнах та європейських державах», — зазначив Іван Федоров.

З тимчасово окупованого Енергодару виїжджають колаборанти та родини російських військових.


Читайте також:

Перевіряють татуювання та рвуть українські паспорти: окупанти посилили терор у Бердянську та Мелітополі.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0