USD: EUR:
... в Запорожье
Для боротьби задіяно всі ресурси: як лікують ковідних пацієнтів у запорізькій лікарні №1

Для боротьби задіяно всі ресурси: як лікують ковідних пацієнтів у запорізькій лікарні №1

Кількість ліжок у палатах та реанімації регулярно збільшують, але незважаючи на це, зайнято 90%.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької міськради.

Міська лікарня №1 у Комунарському районі – одна з медичних установ, визначених для прийому хворих із COVID-19. За словами керівництва лікарні, на сьогодні для них передбачено 250 ліжок. 90% зараз зайняті.

Також довелося розширити кількість місць у реанімації лікарні. Так, раніше тут було 6 місць, тепер додали ще 2. Представники медичної установи кажуть, що зараз задіяли для боротьби з коронавірусом усі ресурси.

– Усі пацієнти, які потрапляють до нас до лікарні, киснезалежні. Тому найголовніше, чим нам потрібно їх забезпечити – це киснем та висококваліфікованими фахівцями. І якщо кисню поки що вистачає, то із медичними працівниками – велика проблема. Наші лікарі працюють зараз із перевантаженням, – розповіла заступник директора Запорізької міської лікарні №1 Людмила Нестерова.

Нагадаємо, у Києві ударом ножем у груди вбили 26-річного сина бізнесмена з Кирилівки. Батько загиблого розповів, що нападником був нетверезий чоловік із Донбасу. Йому нібито не сподобалося, що Микола Балабатько розмовляє українською, тож покликав його поговорити надвір. Бізнесмен каже, що там підозрюваний дістав ніж та вдарив хлопця ножем у серце. Зрештою, той помер на руках у поліцейського. Батько також розповів, що його син був чемпіоном із джиу-джитсу, але це не допомогло захиститися від нападника.

Читайте також:

У Запорізькій області водій легковика на смерть збив велосипедиста та влетів у стовп, – ФОТО

У Запорізькій області у сміттєвому баку знайшли тіло новонародженого хлопчика

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0