USD: EUR:
... в Запорожье
Директорку міського департаменту охорони здоров’я відсторонили від роботи: проводиться службове розслідування

Директорку міського департаменту охорони здоров’я відсторонили від роботи: проводиться службове розслідування

Директорку міського департаменту охорони здоров’я Вікторію Ушакову відсторонили від виконання службових обов’язків.

Відповідне розпорядження зробив виконуючий міського голови, секретар міської ради Анатолій Куртєв.

Службове розслідування щодо діяльності директора департаменту охорони здоров’я Вікторії Ушакової згідно з розпорядженням виконуючого обов’язків міського голови розпочалося 12 листопада.

Як вказано у розпорядженні, під час цього розслідування були зафіксовані факти цілеспрямованого знищення документів посадовими особами департаменту охорони здоров’я. Саме тому Анатолій Куртєв ініціював глибинне службове розслідування, яке розпочалося з 23 листопада.

Згідно розпорядження, у мерії мають створити комісію, а також провести поглиблене службове розслідування стосовно директора департаменту охорони здоров’я Запорізької міської ради Вікторії Ушакової, її заступників Марини Ситникової та Інни Завоюри, а також головного спеціаліста відділу стратегічного планування, економіки та фінансів департаменту Тетяни Алутіної.

На час роботи проведення службового розслідування вищевказаних чиновників мають відсторонити від виконання обов’язків. На цей час обов’язки керівника буде виконувати начальник відділу організаційно-методичного забезпечення та роботи із зверненнями громадян департаменту Оксана Дівєєва.

Вікторія Ушакова очолює міський департамент охорони здоров’я з 2013 року.

Нагадаємо, 19 жовтня міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко у Запоріжжі брав участь у відкритті центру масової вакцинації. Після візиту голова МОЗу повідомив, що буде ініціюватиме усунення директора міського департаменту охорони здоров’я, і заявив, що вже звернувся до міськради Запоріжжя з ініціативою звільнити Вікторію Ушакову. Міністр мав претензії до Вікторії Ушакової стосовно організації роботи пунктів масового щеплення.


Читайте також:

Сьогодні розпочнеться сесія Запорізької міської ради: що будуть розглядати

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0