USD: EUR:
... в Запорожье
Девайси для нагрівання тютюну glo™: тютюнові стіки формату nano

Девайси для нагрівання тютюну glo™: тютюнові стіки формату nano

На правах реклами. glo призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину

Пристрої glo™ pro, glo™ hyper та hyper+ представляють собою новий спосіб споживання тютюну. В основі їх роботи лежить інноваційна технологія індукційного нагрівання тютюну. Девайси не спалюють, а лише нагрівають тютюнові стіки до температури 250-280°С. Завдяки цьому немає попелу і диму*, проте відбувається утворення насиченого нікотином аерозолю, який  залишає менше неприємного запаху** на волоссі та одязі. 

Пристрої для нагрівання тютюну розрізняються, а для кожного з них потрібні тютюнові стіки певного формату***. Вони не є взаємозамінними: стіки neo™ у форматі nano призначені тільки для glo™ pro, а стіки нового формату neo™ demi використовуються тільки з glo™ hyper та hyper+. 

Якщо ви бажаєте спробувати новий смак або оновити запаси стіків формату nano, замовити їх можна на офіційному сайті бренду – https://myglo.com.ua/ru/products/neo-sticks. Зверніть увагу, що мінімальний обсяг одного замовлення – один блок (10 пачок).  

У чому полягає різниця форматів стіків   

Якщо порівнювати стіки neoтм nano з новим форматом neo™ demi, перші мають: 

  • товщину 17 мм і довжину 83 мм; 
  • близько 0,26 г тютюну; 
  • м’який смак із делікатним післясмаком. 

У той же час, у стіків нового формату neo™ demi товщина і довжина складають 22 і 75 мм відповідно, а кількість тютюну вища на 30% (0,34 г). З огляду на різницю за розміром, такі стіки неможливо використовувати з glo™ pro – вони не помістяться у внутрішній камері девайсу. Але навіть якщо ви спробуєте це зробити, пристрій буде працювати неправильно, зокрема підвищується ризик його поломки. Купуйте тільки відповідні тютюнові стіки:  

  • neo™ nano – для поціновувачів м’якого і делікатного тютюнового аромату і смаку; 
  • новий  формат neo™ demi  – для любителів незвичайних та яскравих смаків, а також для тих, хто цінує насичений смак класичного і високоякісного тютюну. 

Види смаків у стіках neo™ nano 

Стіки формату nano представлені широким асортиментом, серед якого: 

  • м’який смак класичного тютюну з кремовими нотками – Creamy Tobacco; 
  • збалансоване поєднання оксамитового тютюнового і освіжаючого ягідного смаків – Boost Red; 
  • багатогранний яскравий смак тютюну з нотками ментолу та ягід – Dark Fresh і багато інших. 

Більшість із тютюнових стіків мають спеціальні капсули, за допомогою яких ви можете миттєво змінити смак або додати до нього різні додаткові відтінки – ягідні, карамельні, фруктові тощо. 
  
Продукція оснащена преміальним фільтром Premium Tube, що не деформується під час використання девайсу для нагрівання тютюну. Він робить процес більш гігієнічним, але при цьому ніяк не впливає на смак тютюнових стіків. 
  
* Не сигаретний дим, а аерозоль від нагрітого тютюну. Це не обов’язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти. 

** В порівнянні  зі звичайною сигаретою під час куріння. Це не обов’язково означає, що цей продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти 

*** Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання. 

0