USD: EUR:
... в Запорожье
Державний додаток ДІЯ оновився: які функції тепер доступні українцям

Державний додаток ДІЯ оновився: які функції тепер доступні українцям

Мінцифри презентували велике оновлення державного додатку ДіЯ. Тепер українці зможуть закривати ще більше бюрократичних питань прямо у своєму смартфоні.

У оновленій версії додатку з’явилося 12 нових функцій. Серед них – електронні підписи документів, реєстрація ФОПу, розширення послуг, пов’язаних з грошима та заміною документів. Наприклад, водії тепер зможуть оформити заяву на отримання нових посвідчення прямо через додаток. Для тих, в кого є діюче посвідчення, додали функцію «оновлення штрафів»: інформація про них тепер буде оновлюватися щогодини.

ФОП також можна зареєструвати не виходячи з дому, просто зі смартфону. Заяву про реєстрацію фізичної особи підприємця тепер можна заповнювати онлайн, і ці анкети одразу будуть надсилатися до реєстру.

Ще одна «фінансова» функція – декларування доходів та сплата податкових зборів. Декларації можна заповнювати з телефону та переглядати раніше подані звітності.

Серед «соціальних» послуг – зміна міста реєстрації в режимі онлайн, електронний підпис та навіть підпис електронних петицій.

З повним переліком нових послуг та деталями про те, як і де вони працюватимуть, можна ознайомитися тут.


Читайте також:

Запорізькі ультрас декілька разів проривалися на футбольне поле під час матчу “Металургу” з “Кривбасом”, — ФОТО

Глава області розповів про терміни завершення будівництва мостів у Запоріжжі

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0