USD: EUR:
... в Запорожье
Депутати прийняли бюджет Запорізької області на 2020-й рік

Депутати прийняли бюджет Запорізької області на 2020-й рік

Сьогодні, 12 грудня, депутати Запорізької обласної ради проголосували за проект бюджету на 2020-й рік.

Про це повідомляє «Перший Запорізький».

Бюджет Запорізької області на 2020 й рік склав 4,8 мільярда гривень. У наступному році він буде буквально в 2 рази менше порівняно з 2019-м. Це пов’язано з реформуванням на рівні державної влади. Гроші, які з держбюджету раніше через обласний бюджет йшли на фінансування, наприклад, системи охорони здоров’я, тепер підуть до одержувачів напряму.

Бюджет розвитку, який буде направлений на будівництва, капітальні ремонти установи, ремонти доріг, екологічний фонд, склав 1,2 мільярда гривень, що на 65% більше порівняно з 2019-м.

Якщо говорити про конкретні показники, одним з проектів, на який будуть виділені гроші, стане реконструкція площі Фестивальної (20 мільйонів із загального фонду, 60 мільйона гривень з Державного фонду регіонального розвитку, 6 мільйонів з екологічного фонду, а також гроші приватних меценатів), субвенція Запоріжжю для ремонту скверів Ювілейного в Хортицькому районі і скверу біля Заводської райадміністрації (20 мільйонів), обласна програма «Питна вода» (ремонти систем водопостачання), продовження реконструкції обласного онкологічного центру та школи вищої спортивної майстерності тощо


Читайте также:

В облсовете назначили нового директора Запорожского краеведческого музея

Новым депутатом Запорожского облсовета стал бизнес-тренер из «УКРОПа», – ФОТО

Получайте быстрее новости благодаря нашему Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

0