USD: EUR:
... в Запорожье
Депутати та чиновники міськради розкажуть про бюджет-2017 через екрани телевізорів

Депутати та чиновники міськради розкажуть про бюджет-2017 через екрани телевізорів

Таку ідею сьогодні озвучив голова бюджетної комісії міськради Руслан Божко.

Депутат міськради пропонує всім колегам, чиновникам з департаментів і управлінь міськради взяти участь в програмі на місцевому телебаченні. В ході телепередачі в прямому ефірі депутати та чиновники проведуть відкрите обговорення бюджету на наступний рік, що дозволить запоріжцям побачити і почути поставлені цілі, програми і фінансування по кожній галузі.

– Ми зараз визначимо у фракціях, хто готовий брати участь і в яких тематичних напрямках. Я вважаю, що в обов’язковому порядку мають бути присутніми представники профільного департаменту, департамент економіки та фінансів і бюджетна комісія. В ході передачі жителі зможуть задавати свої питання протягом ефіру, – розповідає Руслан Божко.

Члени комісії таку ініціативу з радістю підтримали. На даний момент депутати вирішують питання з форматом передачі і її делегатами.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

P.S. Сьогодні в Україні святкують День української мови та писемності. Сайт «Перший Запорізький» долучається до святкування і підтримує флеш-моб щодо використання української мови у своєму виданні.

 

0