USD: EUR:
... в Запорожье
День міста Запоріжжя: комунальники готуються до свята і прикрашають ландшафтний парк на «Райдузі», – ФОТО

День міста Запоріжжя: комунальники готуються до свята і прикрашають ландшафтний парк на «Райдузі», – ФОТО

У Запоріжжі робітники комунального підприємства «Зеленбуд» за традицією до Дня міста приклашають Вознесенівський парк на «Райдузі».

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі повідомив голова Вознесенівського району міста Віталій Лисенко.

«Вже зовсім скоро золоті руки працівниць КП Зеленбуд Запоріжжя створять казкову квіткову красу на схилах Ландшафтного парку! Запрошуємо містян провести святкові і вихідні дні у нашому районі! Я впевнений, що квіткові композиції з осінніх квітів не залишать Вас байдужими!», – написав Лисенко.

Нагадаємо, до Дня міста у Вознесенівському парку відкриється традиційна виставка квітів.

Як вже писав «Перший Запорізький», через розповсюдження коронавірусної інфекції, цьогоріч Запоріжжя також святкуватиме День міста без традиційного ярмарку на Набережній магістралі.

Натомість вдень буде проходити Всеукраїнський козацький фестиваль «Покрова на Хортиці», а ввечері запорожців запрошують на концерт на «Райдузі», де відбудеться виступ музиканта Pianoboy.

Втім, остаточно ситуація щодо святкування стане зрозумілою ближе до дати проведення дня міста – 14 жовтня, зважаючи на показники захворюваності на коронавірус.


Читайте також:

У Запоріжжі щеплення від COVID-19 вже зробили майже 80% працівників освіти: які школи працюють у звичайному режимі, – СПИСОК

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0