USD: EUR:
... в Запорожье
Де замовити саму смачну піцу в Житомирі?

Де замовити саму смачну піцу в Житомирі?

Замовляти піцу в Житомирі є сенс в ресторані «Монопіца». Заклад дотримується неаполітанських рецептів, комбінуючи їх з автоматизацією приготування і швидкої службою доставки.

5 причин замовити піцу в Monopizza

Чому варто вибрати «Монопіцу»:

  1. Справжня італійська піца. Monopizza використовує сучасне обладнання з традиційною рецептурою. Основа – із тонкого і м’якого тіста з широкими бортиками, з додаванням моцарели і натуральних інгредієнтів.
  2. Здорова випічка. Для приготування тіста беруть мінімум компонентів. При цьому частина пшеничного борошна замінена цільнозерновим, а замість дріжджів додають закваску. Заготовки роблять з вечора.
  3. Автоматизація процесу. Конвеєрна піца-піч з тестером замінює професійного пицайоло. Тут блюдо виходить ідеально пропеченим.
  4. Асортимент і вигідні акції. У меню можна зустріти добре знайомі продукти, а також незвичайні варіації начинки. Крім того, «Монопіца» надає можливість замовити деякі позиції меню по вкрай низькій вартості.
  5. Умови доставки. Кур’єри виїжджають безкоштовно, доставляючи замовлення в будь-яку точку міста. Гарячу їжу донесуть до самих дверей квартири. Якщо потрібно, під’їдуть в до офісної будівлі, парку або закладу, де проходить свято.

Кожне замовлення доповнюють безкоштовним соусом для скоринок. А для іменинників діє спеціальна акція з 20%-знижкою.

Доставка смачної піци від ресторану «Монопіца»

Пицца BBQ рецепт – Итальянская кухня: Паста и пицца. «Еда»

Режим роботи кур’єрської служби – з 10:00 до 22:00. Мінімальна сума для оформлення замовлення дорівнює 150 гривням. Обмеження збігається із середньою вартістю піци, тому практично непомітне. Вам не потрібно добирати ліміт.

Замовити їжу можна не тільки в ресторані «Монопіца» або по телефону, але і через офіційний сайт. 

Асортимент страв представлений:

  • піцою з різноманітним наповненням, включаючи вегетаріанські версії;
  • італійської закускою – фокачею і підсушеним в печі тістом зі спеціями;
  • легкими салатами і десертами;
  • безалкогольними напоями.

Оплатити готове замовлення можна 2 способами:

  • готівкою при фактичному отриманні страв;
  • банківською картою Visa або MasterCard – онлайн, на касі ресторану або через термінал.

У безпосередній близькості від закг період очікування кур’єра не перевищує півгодини. Якщо ж адреса розташована ближче до околиць Житомира, доставка займе від 45 до 60 хвилин. Але не варто турбуватися: для збереження тепла сервіс використовує спеціальну упаковку, тому піца в будь-якому випадку приїде до вас гарячою і смачної.

0